Zaklatnak, mit tegyek?
Facebookon egy csoportban bejelöltem egy cigánylányt(nem részletezem miért)ő 10éves én 12 mindketten lányok vagyunk,nagyon kis dolgokon felkapja a vizet és elég putris helyen laknak úgy néz ki mint egy igazi putriscigány,van egy másik fb-m azon csesztem le de elég durván és most azzal fenyegetőzik hogy feljelent a rendőrségen meg szól az apjának és felrúg nagyon félek,igaz nem ismerem és nagyon messze lakik tőlünk Magyarország másik felében,viszont nem tudja én ki vagyok de mivel a másik facebookomon a nevem külömbözik csak annyi a hasonlóság hogy a keresztnevemből 1betűvel kevesebb van szóval lehet már abból tudja ki vagyok!
S.O.S.!!!!
Mellesleg kérdezte ki vagyok én hülye meg mondtam csak a keresztnevemet
Most nagy baj lesz?Tényleg feljelent?Tud valamit csinálni?Az üzenetet tegnap küldte el nekem.
Félek a cigányoktól!!!
mindegyik ezzel jön :)
tiltsd le és csókolom
"...azon csesztem le de elég durván..."
És most téged zaklatnak? Te szegény. Szóval úgy kezdődött, hogy a másik viszaütött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!