Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zaklatnak, mit tegyek?

Zaklatnak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Facebookon egy csoportban bejelöltem egy cigánylányt(nem részletezem miért)ő 10éves én 12 mindketten lányok vagyunk,nagyon kis dolgokon felkapja a vizet és elég putris helyen laknak úgy néz ki mint egy igazi putriscigány,van egy másik fb-m azon csesztem le de elég durván és most azzal fenyegetőzik hogy feljelent a rendőrségen meg szól az apjának és felrúg nagyon félek,igaz nem ismerem és nagyon messze lakik tőlünk Magyarország másik felében,viszont nem tudja én ki vagyok de mivel a másik facebookomon a nevem külömbözik csak annyi a hasonlóság hogy a keresztnevemből 1betűvel kevesebb van szóval lehet már abból tudja ki vagyok!

S.O.S.!!!!

Mellesleg kérdezte ki vagyok én hülye meg mondtam csak a keresztnevemet

Most nagy baj lesz?Tényleg feljelent?Tud valamit csinálni?Az üzenetet tegnap küldte el nekem.

Félek a cigányoktól!!!

2014. szept. 27. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
A világ megérett a pusztulásra.
2014. szept. 27. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Letiltod aztán viszont látás, nem hallasz róla többet.
2014. szept. 27. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Tiltsd le és töröld az ismerőseid közül, ne foglalkozz vele. Ne félj nem fognak megkeresni, az egész országot nem fogják miattad átutazni 20an egy szakadt Ladába.. :D
2014. szept. 27. 19:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Hahaha xdd
2014. szept. 27. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

mindegyik ezzel jön :)

tiltsd le és csókolom

2014. szept. 27. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Még ha fel is jelentene, sehova sem jutna az ügy.
2014. szept. 27. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
69%

"...azon csesztem le de elég durván..."

És most téged zaklatnak? Te szegény. Szóval úgy kezdődött, hogy a másik viszaütött?

2014. szept. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!