Szerintetek mit tegyek a lanyom erdekeben? Leallitsam a ferfit?
Nemreg edesanyamnal voltunk unnepekre a lanyommal. Az egyik ott elo ferfi, akivel anyam joban van, elkezdte simogatni a 12 eves lanyom arcat, majd hatat, meg hogy milyen nagy es szep lany lett belole, stb. Akkor meg nem lattam emogott hatso szandekot. Utana ebedre mentunk egy ismeroshoz, a ferfi is ott volt, folyamatosan kerdezoskodott, hogy mit szeret a lanyom, ilyenek. A ferfinek evek ota baratnoje volt, es azt furcsallom, hogy egyesek szerint akkor szakitott a lannyal, amikor a lanyomat is simogatta. Ezt nem igy mondtak, de a nap megegyezik. A lanyom elpanaszolta az aggodalmat, hogy nem erti a ferfit, aranyosan megjegyezte hogy legkozelebb megmondja neki hogy baratja van (amugy nincs, csak kis szerelme). En is tanacstalan vagyok, a ferjem is felhaborodott, hogy mit kepzel az a ferfi. Noverem szerint lehet csupa barati szandek, de elkepzelhetobbnek tartja a 'pedofil' szandekot, mert a lanyom csinos, formas, atlagnal picit nagyobbak mar a mellei (ezeket ne nagykepusegnek vegyetek).
Gondoltam hogy legkozelebb szolok a ferfinek, hogy hagyja beken a lanyomat, mert semmi oka arra, hogy arcat, hatat simogassa, holott nem is ismeri, masreszt pedig! A lanyom nagypapaja lehetne a maga 67 evevel.
Szerintetek is 'pedofil' szandeka lehet? Furcsa, hogy a lanyom megismerese utan szakitott a baratnojevel. Szerintetek is jobb lesz ha surgosen leallitom? (A ferjem kijelentette hogy megveri a ferfit, de ezen inkabb csak nevettunk)
Én nem gondolom hogy pedofil. Egy pedofilt kifejezetten a szexuálisan éretlen gyerekek izgatnak, szóval ha a lányod már nőiesedik akkor valószínűtlennek tartom hogy egy pedofilt érdekeljen. Másrészt, 13 éves kor alatt büntetendő ha bármit csinál vele a férfi. De ennyi miatt még nem fognak vele semmit csinálni, ahhoz konkrét szexuális zaklatás kéne, amit a férfi biztos nem a lányod családja előtt fog elkövetni, a lányod meg gondolom nem fog kettesben maradni vele. Innentől én annyit csinálnék, hogy megkérném a bácsit hogy legyen kicsit távolságtartóbb, mert nálatok nem szokás az ilyen mértékű közvetlenség egy kvázi idegentől, és a lányod kellemetlenül érzi magát miatta. El lehet ezt a helyzetet intézni anélkül is hogy bárkit meg kéne alázni/verni
Annak a válaszolónak akit a buszon nézegetett egy bácsi: nem tudom tudod-e a pedofília jelentését, de ha feléd 18-19 éves korodban egy bácsi közeledett, az kicseszettül nem pedofília! Rohadtul más helyzet, és nekem, akit ténylegesen zaklattak gyerekként, képzelheted mennyire bicskanyitogató látni amikor a hozzád hasonló rbancok olyan szavakkal dobálóznak amiknek a jelentését sem ismerik. És mégis hogy jössz te ahhoz, hogy másoknak azt kívánd hogy áldozatok legyenek?? Van benned empátia amúgy? Tudod mit jelent, vagy el kell magyarázzam? De ez csak egy dolog, amin jobban kiakadtam az az, hogy a kommentelők létező, vagy épp nem létező gyerekeit is bele kellett keverned..ÁRTATLAN gyerekeket, akiknek semmi közük az itt kommentelőkhőz, te simán pedofilok közé dobnál, és akkor még "viccesen" meg is jegyzed, hogy reméled örök életre depressziósak lesznek.. hát gratulálok, undorító vagy! Nem vagy ember, csak egy gusztustalan féreg vagy aki azt hiszi bármit megtehet, mert a szavainak nincsenek következményei.. Én tudom milyen gyerekként átélni azt amit te úgy osztogatnál mint egy szórólapot, és pont ezért nem kívánom senkinek, még az ilyen férgeknek sem mint te! Csak remélni tudom, hogy a gyereked normálisabb lesz mint te, és nem fogod lelkileg tönkretenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!