Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek a...

Szerintetek mit tegyek a lanyom erdekeben? Leallitsam a ferfit?

Figyelt kérdés

Nemreg edesanyamnal voltunk unnepekre a lanyommal. Az egyik ott elo ferfi, akivel anyam joban van, elkezdte simogatni a 12 eves lanyom arcat, majd hatat, meg hogy milyen nagy es szep lany lett belole, stb. Akkor meg nem lattam emogott hatso szandekot. Utana ebedre mentunk egy ismeroshoz, a ferfi is ott volt, folyamatosan kerdezoskodott, hogy mit szeret a lanyom, ilyenek. A ferfinek evek ota baratnoje volt, es azt furcsallom, hogy egyesek szerint akkor szakitott a lannyal, amikor a lanyomat is simogatta. Ezt nem igy mondtak, de a nap megegyezik. A lanyom elpanaszolta az aggodalmat, hogy nem erti a ferfit, aranyosan megjegyezte hogy legkozelebb megmondja neki hogy baratja van (amugy nincs, csak kis szerelme). En is tanacstalan vagyok, a ferjem is felhaborodott, hogy mit kepzel az a ferfi. Noverem szerint lehet csupa barati szandek, de elkepzelhetobbnek tartja a 'pedofil' szandekot, mert a lanyom csinos, formas, atlagnal picit nagyobbak mar a mellei (ezeket ne nagykepusegnek vegyetek).

Gondoltam hogy legkozelebb szolok a ferfinek, hogy hagyja beken a lanyomat, mert semmi oka arra, hogy arcat, hatat simogassa, holott nem is ismeri, masreszt pedig! A lanyom nagypapaja lehetne a maga 67 evevel.

Szerintetek is 'pedofil' szandeka lehet? Furcsa, hogy a lanyom megismerese utan szakitott a baratnojevel. Szerintetek is jobb lesz ha surgosen leallitom? (A ferjem kijelentette hogy megveri a ferfit, de ezen inkabb csak nevettunk)

2018. jan. 2. 18:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%
És felreértés ne essék, ezzel egy szóval sem állitom, hogy pedofil, de engem is zavarna, ha egy idegen férfi simogatná a lányom arcát, hátát.
2018. jan. 2. 23:10
 22/35 anonim ***** válasza:
96%
Kedves kérdező! Te meg talán édesanyadnak említsd meg a dolgot. Nem a pedofíliát, csak annyit, hogy a lányotokat és titeket ez zavar.
2018. jan. 2. 23:17
 23/35 anonim ***** válasza:
25%
1-es. Szerintem olvasd el a Lolitát, és meglátod ... édes fszom. Ne becsüld le SOHA egy ember megérzéseit.
2018. jan. 3. 04:57
 24/35 anonim ***** válasza:
40%

"Mellesleg sok pedofil kedves, idős ember, akiről a környezete soha nem tételezett volna fel semmi rosszat."

A statisztikák szerint igen gyakori a női pedofília -pedo-mamik-, csak ugye a "néphit" szerint hajlamosabbak az együgyű emberek ezt a férfiak privilégiumának tekinteni.

Sajnos ebben a megbomlott agyú emancipuncis világban már szinte normális, ha egy nő csábít el -a korához képest- igen fiatal fiúkat.

2018. jan. 3. 11:18
 25/35 anonim ***** válasza:
83%
#24: Lehet, de én nem is kedves idős bácsit, vagy nénit írtam, hanem embert. Arról meg nem tehetek, hogy ezesetben férfiról van szó.
2018. jan. 3. 16:49
 26/35 anonim ***** válasza:
54%
25: Aki leír olyat, hogy "emancipunci", annak teljesen magától értetődő, hogy az "ember" az "férfit" jelent :D
2018. jan. 3. 17:16
 27/35 anonim ***** válasza:
67%
#26: Na igen, ez is igaz.
2018. jan. 3. 17:50
 28/35 anonim ***** válasza:
14%

"Leallitsam a ferfit?"

Tudom, hogy bizonyos nők számára nehéz -és hosszú idő- értelmezni azt a szót, hogy "férfi" amit már a kérdésben is eleve leírt a kérdező, és végig erről volt szó az összes válaszban.

Így már nem is meglepő, hogy -mint ahogyan mostanában látjuk-, 20 év is kell egyes nőknek ahhoz -hogy elérjen a tudatukig-, hogy "molesztálták" annak idején.

2018. jan. 4. 10:27
 29/35 anonim ***** válasza:
91%
#28: Mivel nem tekintem a pedofíliát férfi "privilégiumnak", ezért írtam idős emberekről és nem férfiakról. De azért szerintem, azt is elég egyértelműen leírtam, hogy ezesetben, férfiról van szó. Így aztán nem egészen értem, hogy most mit is akartál mondani.
2018. jan. 4. 14:18
 30/35 A kérdező kommentje:
Sokan baromi hulyek. A lanyomnak nincs baratja, ti eszlenyek.. A rohadt keves normalis valaszt koszonom. Az okoskodok, hulyek mehetnek melegebb eghajlatra. :)
2018. jan. 5. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!