Mit lehet tenni a trollok ellen?
Figyelt kérdés
Nyilván nem tudom kitiltani őket, mert nem vagyok admin. De zavaró, hogy mindig ugyanazok a felhasználók találnak meg a kérdések alatt (nem csak engem).2018. jan. 1. 07:57
1/21 anonim válasza:
2 lehetőség van, örülni nekik és viccesen felfogni vagy ignorálni őket
2/21 A kérdező kommentje:
#1 Te véletlenül nem az vagy, aki az előző kérdésem alatt taplónak titulált?
2018. jan. 1. 08:15
3/21 anonim válasza:
1es vagyok, nem tudom mi volt az előzö kérdésed és a tapló szót nem szoktam használni ugyh a válaszom: nem
4/21 anonim válasza:
Szarni rájuk! Az ilyeneknek mindig az fáj a legjobban, ha figyelemre sem méltatják őket. Egy idő után csak felfogják, hogy senkit nem érdekel a .aszságuk.
5/21 anonim válasza:
Ne tegyél fel kérdéseket ha zavar!
Amúgy annyira átlátszó, hogy itt kérdéseknél mindenki 0%, vagy lepintozott. Nektek ez okoz örömöt, hogy újévkor, ünnepekkor itt pontozgattok? Gyökerek!
6/21 anonim válasza:
Nem jössz fel ide;)
Nem kérdezel marhaságot, mint most;)
Te, kis rasszista, illik így kezdeni egy új s talán boldog évet? Szégyelld magad;)
7/21 anonim válasza:
Véleménye mindenkinek lehet és ha felteszel egy kérdést, bármilyen témában, ne várd, hogy mindenki tapsikolni fog.
8/21 A kérdező kommentje:
Itt is megjelent pár komplexusos gyökér...
2018. jan. 1. 09:58
9/21 anonim válasza:
Erről beszélnek. Nem fog mindenki neked gazsulálni...
10/21 anonim válasza:
Ja, mint a főgyökér, kinek még mindig száraz a torka is s fos a hangulata:DDD
Igyál, mert kiszáradsz:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!