Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt 30-as elvált anyuka...

Van itt 30-as elvált anyuka (nem mobilszolgálatóra értve, hanem életkorra --> trollok ellen), aki beszélgetne velem?

Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem ehhez a korosztályhoz.
2014. aug. 12. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is! pls!
2014. aug. 12. 22:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél tudni?
2014. aug. 12. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
30-as? Ergó második vh előtti születésű, aki mára már 80 év körül jár?
2014. aug. 12. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt már néhányszor eljátszottam, még egyszer nem megyek bele, priviben nem, de itt válaszolok.

Mi a kérdés?

2014. aug. 12. 22:21
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 és #4 írjatok legyetek szívesek. Nem itt akarom kitárgyalni Veletek, amikor van privát mód is :)
2014. aug. 12. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Négyes vagyok, a neved nem látszik, szerintem bármit ki lehet tárgyalni kulturált módon:) Sorry, nem privizek.
2014. aug. 12. 23:17
 7/9 A kérdező kommentje:
#6: mióta vagy egyedül és hány gyermeked van? Hogy élted meg, h egyedül lettél? Milyen a hétköznapod a gyereket leszámítva? Eljársz barátnőkkel valahová, vagy otthon vagy? Mivel töltöd szabadidődet?
2014. aug. 12. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Frissen elvált vagyok, tehát még nem alakult ki teljesen, de mivel hosszú kapcsolatom volt, először is nagyon furcsa, ahogy mondják, "a szokás nagy úr".:)

Egy gyermekem van, nagy már, rugalmas és jól kezeli a dolgokat.

Találkozom a barátaimmal, de ritkán sajnos, munka, család, egyebek miatt, azt hiszem, nem nagyon fogok még idén eljárkálni sehova, most inkább elintézek mindent, rendezkedem, ilyesmi.

Szeretek egyedül lenni, olvasok, netezek, házimunka, mindig van elfoglaltságom.

Szeretnék majd rendszeresen sportolni, kikupálom magam, de csak a magam kedvéért, mert a 30-as évek végén még jóval fiatalabbnak tűnik az ember, ha figyelt magára, és muszáj belül is annak maradni:)

Jövőre szerintem felmelegítem a régi kapcsolatokat, akikkel érdemes, és remélem, lesznek újak is.

Mi érdekel még? Esetleg szintén nemrég váltál?

2014. aug. 13. 01:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha felnőtt érett ember vagy, írj privit mégis, ne haragudj, csak állandóan 14-18 éves fiúk írnak, segít az ember szívesen, de nem értik, hogy nem kezdek gyerekkel:D

Előző voltam.

2014. aug. 13. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!