Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet tenni a trollok ellen?

Mit lehet tenni a trollok ellen?

Figyelt kérdés

A port.hu-n szoktam a filmekhez hozzászólni, de manapság teljesen elszaporodtak ott a trollok.

Többek közülük teljesen rámszálltak, mint légy a szarra, vagy, mint valami levakarhatatlan pincsikutya: utánam koslatnak a fórumokon.

Van közöttük egy olyan figura, aki még egy saját fikázó profilt is létrehozott, hogy minden hozzászólásom után odadörgölje a bunkó, pirimtív megjegyzéseit, mert a "rendes" profilját nem akarja "leterhelni".

Namost milyen ember az ilyen?

Aki nem azért jár fórumozni, hogy érdemi vitát nyisson, vagy megossza a gondolatait, hanem azért, hogy másokkal kötekedjen?

Ha privát levélben kérem őket, hogy ott vitassuk meg a személyes problémáikat, arra nem is válaszolnak. A moderátorok meg le se szarják, hogy ki-milyen bunkó módon nyilvánul meg és sérti meg a fórumozás és a kultúrált viselkedés szabályait.

Ti mit gondoltok, hogyan lehet ezektől az alacsony intelligenciájú élősködőktől megszabadulni?

#fórumtroll
2016. szept. 14. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy nem törődsz velük, vagy nem jársz oda, ez a két variáció van. Ugyanez van szinte mindenhol(főleg ahova fiatalok (<20) is járnak).
2016. szept. 14. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A trollokat nem szabad etetni. Ha ignorálod őket, előbb-utóbb lekopnak.
2016. szept. 14. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Fú, hát ja. A port pont hun akadnak érdekes esetek > Gab19 (vagy valami hasonló, de biztos levágod :), meg a torölt felhasznalók tömegei. Ott egyébként könnEbb is őket lerázni, mivel túl személytelen az egész.
2016. szept. 14. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Elsősorban őrá gondoltam:

www.forum.port.hu/search.php?search_author_id=646948

2016. szept. 14. 16:56
 5/8 A kérdező kommentje:
2016. szept. 14. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Mint légy a szarra?

Hááát, pedig a legyek nem tévednek :)

2016. szept. 16. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ilyen hülyeségeken fen akadni, ki kérte hogy véleményt írj? Mindenki leszarja, törődni sem kell az ilyenekkel, szard le te is, és nem kell ilyeneket írni.
2016. szept. 16. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe a port.hu, az egész oldal egy nagy rakás szar. Oda szinte csak trollok járnak, aztán addig szemetelnek tele egy topicot, amíg azt le nem zárják. Én egyszer az Ébredő Erőhöz mertem beírni, hogy szerintem jó film, aztán egyből jöttek vagy öten, hogy jól beolvassanak nekem meg a filmnek. :D

Keress jobb filmes oldalakat, ahol van normális moderáció, és szűrik a trollokat.

2016. szept. 17. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!