Románok és a magyarok?
Ja divat ez a köcsög,szöröstalpu románozás :D
Ne fájon más öröme!
Úgy is feltehetted volna a kérdést hogy Szlovákok és magyarok vagy Szerbek és magyarok.
Sajnos sose fog kiégni a köztudatból ez az utálkozás, anno nem volt elég a sok etnikai balhé, közöttünk, és a környező országok közt, a mai napig nem csillapodnak a kedélyek.
Nem egyedi eset, mert velünk is volt már a magyar rendszám miatt probléma főúton szlovákiában, akkor ha én vezetek és nem a másik családtagom, biztosan addig megyek utána míg megállunk és a fejét széjjel verem, mi 3-an ültünk a kocsiban, Ő egyedül, és húzta ránk a kormányt, csak tudnám hogy egy huszonéves tetves rohadt g***cinek mi a k___a anyja baja van más nemzetekkel? Egy 40-50es korosztálytól sem lehet lenyelni a bunkóságot, nem hogy egy mocsok kölyöktől, aki akkor pár évvel volt fiatalabb tőlem.
Olyan is volt hallottunk magyar szavakat tőlük, de a pénztárnál nem volt hajlandó magyarul kiszolgálni, mondom rohadjál meg.
Tisztelt kérdező: Én Fiú vagyok és 20 éves vagyok. És Romániai vagyok.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam annak amit te tapasztaltál. Őszintén sajnálom hogy ez történt veletek! Komolyan mondom.
Engemet más beszélgető oldalakon nem kedvelnek egyesek sajnos csak azért mert Romániába szülöttem.
De őszintén mit tehetek én róla ?
Nem én akartam Román születésű lenni hanem mert egyszerűen így születem.
Sajnos soha nem fogom megérteni ezt a tűz harcot ami közöttünk folyik.
Jobban vagy ? Kedves kérdező!
Remélem el olvasod a véleményemet.
Mi a véleményed Róla ?
Tisztelt utolsó hozzászóló: kérlek szépen ne allits olyat ami nem egy adott Ország abban élő összes emberére igaz!
Senki sem jobb vagy rosszabb a másiknál!
Ezt komolyan mondom.
Én román vagyok mégsem vagyok alpári tahó típusú ember mert mindenki más természetű ember.
Akkor nagyon jó!
Kedves utolsó hozzászóló: Boldog Új Évet és boldog életet kívánok! 😉😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!