Kik azok akiknek 2017 Bejött, és a szerencse évének tartja? Meggyőződésem, hogy ez a plénum nem a siratófal, azoknak a véleményét várom, akik elégedettek.
Kitűnően nyelv-vizsgáztam.
Szereztem egy olyan állást ahol megbecsülnek és ahova szeretek bejárni.
Megszereztem a jogosítványt.
Az sikerült összegyűjtenem annyi pénzt hogy megvehessem az első autómat. Sőt nem is akármilyet, olyat amire régóta vágytam.
De ezek nem a szerencsén múltak. Minden hétköznap reggel 6-kor indulok otthonról és este 11-re érek haza. Iskola és meló minden nap. Hétvégéken pihenek csak.
Bár nem csak jó dolgok történtek velem idén, de összességében elégedett vagyok.
Bár komoly barátnőm idén se lett, de úgy éreztem haladtam a tavalyi helyzetemhez képest. És amit előreléptem azt önerőből tettem, ami nekem fontos.
19/F
Hű érdekes volt végigolvasni amiket írtam, mert elsőre az jutott eszembe, hogy huhh, nem is csináltam semmi érdemre valót 2017ben és ahogy végigolvasgattam a kommenteket, rájöttem, hogy ez mennyire nem igaz!
- felsőfokú nyelvvizsga
- jogosítvány
- külsőn való változtatás
- önismeret mélyítése
:)
Jó év volt.
Eljutottam 2 távoli országba, 2 olyan helyre ahova régóta vágytam. (Kaukázus, Szicília)
Előléptettek a munkahelyemen.
Megházasodtam.
A férjem lediplomázott.
A szüleim régi bizonytalan helyzetét sikerült rendezni.
Jött koncertezni 6 év után az imádott zenekarom Magyarországra és kiderült jövőre megint jönnek.
Sikerült elraknom pénzt, szereztem 2 új barátnőt.
De persze voltak apróbb negatív dolgok is.
De soha rosszabb évet.
25N
Elég sokat utaztunk 2017-ben (külföldre).
Vettünk egy mesterhegedűt, és egy mesterbrácsát, amiket imádok, és nagyon hálás vagyok érte.
A szalagavatóm is jó volt.
Véget vetettem egy hosszú és szar párkapcsolatomnak.
Lett egy nagyon jó szexkapcsolatom (végre tudom élvezni a szexet).
2018-tól azt várom, hogy a lelkem is rendbetegye, már elhatároztam magam, próbálok megerősödni, de minden kezdet nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!