Volt már rá példa, hogy nagyobb pénzösszeg pottyant az öletekbe?
10.000 forint volt a legnagyobb, viszont én még gyerek voltam és apukám vett nekem egy kaparósorsjegyet, a pénzből pedig azt vehettem magamnak , amit szerettem volna. Mivel akkor még nem dolgoztam, nem volt fizetésem és zsebpénzt se kaptam, mert nálunk úgy volt, hogy ha valamire szükségem volt /valamit szerettem volna azt megvették nekem, de saját pénzem szinte sose volt, így hatalmas élmény volt és nagyon megmaradt bennem :D :D
Egyébként nem dobálom ki szerencsejátékokra a pénzt, nagy-nagy ritkán szoktam venni kaparósorsjegyet, vagy egy luxort , többnyire szerencsével járok, nyerek 300-500 forintokat, magyarul visszakapom az árát így legalább nem buktam vele semmit :D
Ha a szalagavatóra kapott pénz rokonoktól annak számít, akkor igen.
Ja, meg egyszer találtam egy 20 fontost az utcán (akkor olyan 8e Ft körül ért)... persze az nem AKKKKKKORA összeg, de akkor jól jött, főleg úgy, hogy elég kevés pénzből éltem akkoriban :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!