Hogy legyek kevésbé nyomi?
Nyomi vagyok. Hogy tudnék változtatni ezen?
Én tipikus az az ember vagyok, akinek mindig kell valaki, akire felnézhet, és aki megmondja mit csináljon. Nem tudok ellenni egyedül, mindig függök valakitől.
Emellett nem tudok kiálni magam mellet, és nagyon gyenge jellem vagyrá, és mindig mindenkinek meg akarok feleni.
A legjobb barátnőm viszont pont az ellentétem, és én szeretnék kicsit jobban hasonlítani rá.
Nem akar másoknak megfeleni, erős egyéniség, és el tudja dönteni, hogy kinek a véleményével foglalkozik.
Nem hagyja hogy mások mindent megmondjanak neki, de nem is használja ki a többieket. Inkább olyan magányos fajta. A suliban nem csatlakozik a klikkekhez, de nincs roszban senkivel.
A beszélő, és a meggyőző képessége is nagyon jó, én meg alig tudok megszólalni idegenek előtt.
Hogy változtassak magamon, és hogy legyek magabiztosabb?
Szedd magadat külsőleg rendbe annyira, hogy a tükör előtt az első gondolatod az legyen magadat meglátva, hogy ez igen-rendben vagyok.Az kevés, hogy elmegy.
Így a külsőd miatti bajok megszűnnek s a belső gyengeséged is enyhül.
Bizonyára csendes gyerek vagy, sosem ordítasz egy kegyetlent sem...el kellene kezdeni talán koncerten vagy csak egy mezőn, hogy érezzed van benned élet s erő, amit más is észlel.
Ha ezek az érzések megalapozódnak benned s külsőd is frankó, ösztönösen-természetesen megtudsz szólalni majd bárhol s bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!