Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyek kevésbé ideges?

Hogyan legyek kevésbé ideges?

Figyelt kérdés

Jön ide egy japán srác, akit neten ismertem meg, sokat beszélgetünk meg ilyenek.

Mind a kettőnknek ugyanaz az érdeklődési köre, szóval már csak azért sem volt nehéz összebarátkoznunk. Kezdeném azzal, hogy videójáték őrültek vagyok (egyébként nem vagyunk azok a tipikus kockafejek) és az addig oké, hogy ezzel majd elleszünk, de élőben valahogy sokkal félénkebb vagyok és mjndig zavarban vagyok, ha úgy kell valakivel beszélnem, pláne nem magyarul. Alapjáraton a srác eléggé hadar, szóval már csak ezért is vicces lesz :D

Csak egyszerűen nem tudok olyan hamar megnyílni és félek, hogy azt hiszi, hogy nem érdekl vagy valami ilyesmi. Amúgy nagyon jófej, vicces és csak jó tulajdonságoka tudok róla elmondani, sőt japánul is tanít :D

Semelyikünk sem bulizós fajta, meg nem vagyunk annyira eljárogatósak. Monda, hogy az olimpiár is szívesen nézné, úgyhogy igazándiból még egy dolog megoldva.

De mondom nagyon nehezen nyílok meg és lehet nem fog kedvelni valójában.. Nem is nagyon beszéltünk skypeon mert akkor mindig zavaba jöttem és össze-vissza beszéltem :D

16/f

2016. aug. 12. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Magyar szokás.

Ő nem fogja érteni mi a bajod.

Döntsd el akarsz barátot vagy nem, mert úgy tűnik itt van éppen egy, akivel jól kijönnél.

Ha ilyen hülyeségeken akadsz le, akkor nem is érdekel téged ez a barátság.

Nem tudom elképzelni, hogy nem fogadná el, ha kicsit lassabban beszélsz vele és nem perfekt folyékonyan.

Külföldön ez nem téma, ha összefut néhány különböző nemzetiségű ember. Érdeklődéssel fordulnak egymás iránt és türelemmel várják ki, ha nem tudja az ember kifejezni magát két perc alatt.

2016. aug. 12. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mond el neki a szituációt. Hogy Te az elején zárkózott vagy és egy kicsit nehezebben oldódsz fel mint az átlag. Ha biztosra akarsz menni kérj az előre bocsánatot és biztosítsd arról, hogy ez egy kis idő után el fog múlni. (Mert miért ne múlna el. Megismeritek egymást és jobban el fogod tudni engedni magad.)

Meg fogja érteni. Teljesen más élőben beszélni valakivel mint neten. Hisz itt van időt gondolkodni, kitalálni a legoptimálisabb választ míg ott erre nincs lehetőség. Félre ne érts, mind a kettőnek meg van a maga jó és rossz oldala is.

19/L

2016. aug. 13. 00:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szeretlek utolsó válaszoló.
2016. aug. 13. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!