Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gondoltok valamit egy 18 éves...

Gondoltok valamit egy 18 éves lányról, aki még sosem csókolózott?

Figyelt kérdés
Gondolom az sem furcsa, ha nem, semmi különöset, de ha mégis akkor érdekelne, hogy mi az! :)

2017. dec. 26. 23:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%

azt hogy ezen az áldatlan állapoton sürgősen változtatni kell:)

pest?

2017. dec. 26. 23:58
 12/19 Clay Morrow ***** válasza:
29%

Ha tetszik akkor csak azt gondolom, hogy főnyeremény.

Ha meg nem, akkor meg: "az ő baja" és lezárom a dolgot.

2017. dec. 27. 00:35
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az ő dolga, akkor kezdje el ezeket a dolgokat amikor ugy erzi, hogy keszen all rá es avval akit szeret, erőltetni felesleges, az ég vilagon semmit nem késnek le meg ha 30 evesen is kezdenenek csokolozni meg a többi
2017. dec. 27. 00:37
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Mindig leírom, ha valaki cikinek érzi, nemhogy büszke lenne rá, csordaszellem megcsapta, akkor menjen házibuliba vagy diszkóba, ott 50 emberrel csókolózhat. 30-an állnának sorba a szüzességéért.
2017. dec. 27. 06:57
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
gondolom szűz ezért gratulálok neki kitartást kívánva
2017. dec. 27. 08:11
 16/19 anonim ***** válasza:
42%

Mintha magamat hallanám.

Én is 18 vagyok és még nem csókolóztam senkivel.

Az én részemről úgy gondolom, kicsit el lettem cseszve.

Anyám ha tehetné, apácaképzőbe iratna.

Én pedig felnőttek között nőttem fel, évekig nem értettem szót a kortársaimmal, így nekem egy az egyben kimaradtak a tomboló kamasz éveim, illetve ha volt, az volt a legfájdalmasabb szakasz az életemben.

Ha rajtam múlna, már rég lenne párom, csókolózhatnék annyit, amennyit szeretnék, de a normális, intelligens és szexi pasik helyből elkerülnek, pedig nem vagyok sem ronda, sem igénytelen csaj.

Nem nagyon merek kezdeményezni, de nem is tudom, hogy ez az én feladatom lenne-e, mert a pasiknak illik.

Szexet csak a párom kapna tőlem, de ha rajtam múlna, már jó pár emberrel smároltam volna.

2017. dec. 27. 08:11
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, írásodból az sül le, hogy te egy szűzkva vagy.
2017. dec. 27. 08:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor sem gondolnék róla rosszat, ha már csókolózott volna. Engem 17 évesen csókolt meg a párom először, néhány osztálytársam furcsán nézett rám előtte, hogy még semmi sem volt, és akkor mi van? Minden akkor történt meg, amikor vágytam rá és nem bántam meg. Csak ez számít, nem mások véleménye.
2017. dec. 27. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért kéne ezen változtatni? Én is 17 vagyok és nem csókolóztam még de nem is akarok addig amíg nem találok valami normális embert és akkor se egyből
2017. dec. 27. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!