Gondoltok valamit egy 18 éves lányról, aki még sosem csókolózott?
Figyelt kérdés
Gondolom az sem furcsa, ha nem, semmi különöset, de ha mégis akkor érdekelne, hogy mi az! :)2017. dec. 26. 23:21
1/19 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy szívesen lennék én az 1. aki megcsókolja.
2/19 anonim válasza:
Részemről csak jót. Ritka kincs az ilyen lány. :)
3/19 anonim válasza:
Én se csókolóztam még. Cikinek érzem egy kicsit :/ 18/L
4/19 anonim válasza:
Igazából tényleg semmi különöset, későn kezdi, ami egyáltalán nem baj, sőt.
5/19 anonim válasza:
Én 18 voltam mikor először csókolóztam a jelenlegi párommal,jövőhét vasárnap leszek 21.
Ő meglepődött,hogy még senkim nem volt rajta kívül.
Én azt gondolom,hogy lehetne több ilyen lány is, manapság olyan fiatalon kezdik..
6/19 anonim válasza:
Későn kezdi? Szerintem ez a normális
7/19 anonim válasza:
Semmi különöset nem gondolok róla.De biztos d**ott már,mert az nem annyira intim dolog, mint a csókolózás.
8/19 anonim válasza:
Nekem 18 évesen volt az első, cikinek éreztem, de nincs ebben semmi szerintem.
20/L
9/19 anonim válasza:
Aztaaa :o hat nekem kicsit fura...de jo ertelemben tenyleg:D belegondolva, hogy manapsag mar a 12-13evesek is elik a nemi eletuket...ezert meglepett , hogy ezekszerint akad a korosztalyomban egy-ket valodi kincs
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!