Ez most így mi volt? Nagyon megijedtem!
Siettem haza a városból,mikor észrevettem,hogy valaki követni kezdett. Kettő kitérő utcába bementem,csakhogy megbizonyosodjak a dologról,de mindvégig követett. Mikor már nem messzire volt otthontól,és már csak egy hosszú egyenes út volt hátra,elkezdtem rohanni,de nagyon gyorsan tényleg,mert éreztem,hogy már nagyon a sarkamban van. Nem tudom mennyit rohanhattam,de mikor már kellően elfáradtam,hátranéztem,és láttam,hogy azóta,mióta elkezdtem futni,azóta egy lépést sem haladt semerre,majd egy kevés ideig láttam,ahogy az ellentétes irányba halad,majd míg megpróbáltam előkeresni a kulcsom,addig a hatalmas ködben szem elől tévesztettem.
Nem tudom,ki volt ez a férfi,életemben nem láttam még,nagyon megijedtem,még mindig sokkban vagyok,nem tudok elaludni,mert folyamatosan csak ez a dolog jár a fejemben.
Mit csináljak?
Milyen hasonló esetek történtek veled?? Kíváncsivá tettél :O
Ha gondolod, privátban is mesélhetsz.
szegény nő...
komolyan én most úgy megölelgetnélek, hogy megnyugodj..
nem azért írom, hogy vmi olyanra gondolj csak tényleg elképzeltem e helyzeted
gázspray jó de gyakorolj vele
én szorítok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!