Hol keressek "rendes" lányt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A helyzet az, hogy van viszonylag sok lány barátom/ismerősöm, de sose találkozok olyan lánnyal, akinek különösebben megfogna a személyisége. Pedig nem vágyok sok dologra, és mégsem. Ti kötnétek kompromisszumot, vagy inkább keressem az "igazit" még évekig?2017. dec. 22. 16:11
1/14 anonim válasza:
Miért érnéd be valami maradékkal? Ez hülyeség, sosem értettem az ilyen embereket akik kínjukban ráfanyalodnak valami hülyére. Legyen már tartásod!
2/14 A kérdező kommentje:
ez jó volt :D Neked van valakid? Ha van, te hol találkoztál vele?
2017. dec. 22. 16:22
3/14 anonim válasza:
Hol keressek "rendes" srácot?:)
4/14 A kérdező kommentje:
Gondolom ugyan ott :D Csak egyikünk se tudja hol az "ott"
2017. dec. 22. 16:38
5/14 anonim válasza:
Szerintem itt is lehet, veszitenivalo nincsen:)
F
6/14 anonim válasza:
Mondom a szempontokat:
No smink. Vagy csak enyhén.
Egészséges önbizalom.
Öltözete nem kirívó nem feltünő.
Beszéde választékos, nem csak reagál hanem gondolkodik.
Nem isteníti a divatot.
Van magánélete.
Ezek alapján jó eséllyel találhatsz.
7/14 anonim válasza:
6-os
Ez én vagyok:)
És én írtam az első választ. Nem, nincs senkim, az igényességre törekszem, amellett jól megvagyok egyedül, sosem okozott gondot az önállóság.
9/14 anonim válasza:
Itt minden lány tökéletesnek mondja magát, ugyanúgy, ahogy minden pasi is :D Ismerkedtem már itt srácokkal, és egyik sem volt annyira hú de lenyűgöző, mint amennyire elhitte magáról. :) Próbálkozni kell.. általában a rendes lányokat nem lehet olyan egyszerűen meglelni
10/14 anonim válasza:
Most őszintén... van aki normáis ebben a világban?
Szerintem nem... persze kinek mi a normális... de valaki írta, hogy ne sminkeljen, max enyhén. Na itt én már kiestem, bár amúgy sem mondanám magam normálisnak, ha ez nem számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!