EGyszer youtube on láttam olyan forrasztót amibe rendes hagyományos öngyújtót rakott bele a faszi és 1300vagy nemtudom hány fokos lángon égett. Mi annak a neve? Hogy keressek rá? Elfelejtettem.
Én ilyet még nem láttam, de nem lehetséges, hogy csak öngyújtógázzal töltötte meg? Csak mert öngyújtógázzal működő forrasztópákám viszont van.
Találsz is ilyenekről képeket, ha rákeresel gugliban a "gas soldering iron" kifejezésre.
Ahogy az [1] írja!
Próbálj meg egy öngyújtót égve hagyni pár percig!
Nem Nem
Konkrétan öngyújtót rakott bele és ebayen is rákerestem és volt olyan cucc eladó de akkor még nem volt ebayem.
Mostanra meg elfelejtettem a nevét...
gas soldering iront beírtam és azok közt találtam egy ilyet.
Na ehez hasonló az elv csak nem pont ezt keresem.
Aha! Értem. Hát, érdekes. Ez a szerkentyű afféle viharöngyújtót csinál a hagyományosból. Ettől még valóban nem szerencsés huzamosabb ideig járatni, mert - ahogy feljebb is írták - elolvad. Márpedig egyrészt ez a műanyag forma a legelterjedtebb öngyújtó kivitel, mi máshoz lenne értelme pákát gyártani? Elhiszem neked, hogy láttál ilyet, mégsem javaslom a beszerzését, mert egy pákát nem csak pár másodpercig kell üzemeltetni, hogy forrasztani tudj vele.
Láttad a képek között, milyen a leggyakoribb gázos forrasztópáka, maradj annál, kiválóan működik, és méretben is kb. akkora, mint az átalakító, amit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!