Ha a tulajdonos lefekszik a berlovel, akkor a penz kerdessel mi legyen?
Tulajdonos ferfi, berlo no.
Nyilvan a berlo reszerol akar a cel az is lehet, hogy ne kelljen fizetnie a lakasert, te mint tulajdonos mit tennel?
Azt kell tisztázni, hogy milyen célból történik.
Ha a tulajdonos igényli az aktust és egyértelmű, hogy amúgy a bérlő hozzá sem szólna.. akkor ez van. El kell engedni a bérleti díjat. (Már ha továbbra is élvezni akarja a nő szolgáltatásait.)
Ha pedig szimpátia alapon megy, akkor kérheted a pénzt.
Kérdező és ezt az úriemberrel is tudattad, hogy azért fekszel le vele, hogy a ne keljen fizetned?
Ha én lennék a háziúr, akkor árat emelnék a lakásra, hiszen te ott szolgáltató tevékenységet végzel.
Ha no, meghozza ilyen no lennek akkor tudatositanam benne, hogy modositsuk csak at azt a szerzodest, ugy, hogy mindenkinek jo legyen.
Ferfi vagyok amennyiben a tulajdonos nekem tetszetos holgy lenne, siman lefekudnek vele (azert beteg fetisek kizarva) minden nap ha ezen mulna a havi lakber.
sok ferfi pr*stitualthoz jar es fizet orankent 10-20 ezer forintot
legyen egy ingyen k* es kapjon is tole penzt?
az a no aki ebbe belemegy meg is erdemli....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!