Az introverzió miért borít ki sok embert? Miért tolakodnak, miért nem értik meg, ha valaki nem társasági ember?
Nem tapasztaltam, hogy tolakodóak lennének.
(Az, hogy ha valaki neadjisten rámköszön, vagy hú, mily szentségtörés, megkérdezi, hogy mit csinálok, főleg mondjuk egy olyan helyen, mint az egyetem, egyáltalán nem tolakodás.)
Én nagyon szeretek egyedül lenni,mert akkor legalább nem traktálnak a hülyeségeikkel meg az ostoba lelkizéssel.
Szokj hozzá,hogy az extrovertáltak általában bunkó parasztok szoktak lenni,akik folyamatosan pörögnek,mindig másnak akarnak megfelelni.
Aki másnak akar megfelelni,azt manipulálni,kihasználni fogják.
Én is elvagyok magamban, de amit te írsz az nem tolakodás. Ugyanis nincs rádírva, hogy hééé, jül megvagyok, nem kell társaság.
Ez csak haverkodás, amiket írsz.
Tolakodás az, amikor azt mondom, hogy nem szeretnék kollégákkal tartani a kapcsolatot munkaidőn kívül, ennek ellenére mégis van 1-2 jómadár, aki megállás nélkül ír, minden áldott nap.
Vagy amikor elmegyek egyedül koncertre, ott mit ad isten pont egy olyan ffi ül mellettem aki szintén egyedül jött.............(érdekes)............ majd emaillt cserélünk (vesztemre), leírom, hogy köszönöm de nekem jó egyedül a koncert a továbbiakban, ennek ellenére mégis ír, mégis ott van körülöttem az eseményen....
Sztem sokan azt hiszik magukról, hogy ők majd kivételek lesznek, akikkel majd jól elleszünk.
35N
Oké, nem vagy társasági ember de talán túl távolságtartó vagy.
Amiket leírtál még nem tolakodás, szvsz egyáltalán nem vészes, hogy esetleg megkérdezik mit csinálsz, egy-két szót szerintem bárkivel lehet beszélni. Persze kedvfüggő is.
Más kérdés hogy sokan valóban furcsán kezelik az introvertált embereket és ez tényleg zavaró tud lenni.
Más kérdés, hogy sokan valóban furcsán kezelik az introvertált embereket és ez viszont tényleg zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!