Bolond vagyok amiert nem járok sehova es nem foglalkozok senkivel? Miert nez mindenki hulyenek? 18l
Nem... én elmúltam 35... én is ilyen voltam 20 éves korom környékén, otthon ültem, élveztem, hogy én valaki vagyok, mert nem megyek a birkákkal... tudod mi van most?...
Nincsenek már barátaim, mert az évek alatt mindenki kikopott mellőlem, ebben a korban már nem olyan nyitottak, barátkozósak az emberek, reggel elmegyek dolgozni, ott vagyok 8 órát, aztán hazajövök... néha lefoglal valamelyik hobbim, de már az sem visz előre... egyedül abban sem lelem semmi örömöm... irigykedek a fiatalabbakra, akik mennek szórakozni, próbáltam mentem én is... de túlkoros vagyok... szánalmas vagyok egy egy szórakozóhelyen a sok kis 20as közt...
Nektek most lenne lehetőségetek igazi társasági életet élni... de most ti nagyon okosak meg nagyon különcök vagytok... ti nem mentek a birkák után... nektek jó egyedül... csak tudod majd rájössz, hogy nem az a bírka akinek vannak történetei, aki vidám és élvezi az életet... hanem az aki otthon ül begubózva...
#13-as,sajnálom ami veled van,de hiába éled meg te ezt ilyen rosszul,más lehet így fogja jól érezni magát 10-20 év múlva is. Vannak magányos típusú emberek akiknek így jó.
Illetve nem értem;hogy munkahelyen vagy osztályközösségben miért ne lehetne barátkozni. Talán otthon ül,de attól még barátai lehetnek. Iskolában/munkahelyen/neten is lehet velük lenni. Nem értem a szórakozóhely miért jó. Egy csomó bepiált/beszívott tini közt akik ennyelegnek ki akar tolongani? Biztos jó sztorikat mesélnek,de hogy a része nem leszek az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!