Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bolond vagyok amiert nem...

Bolond vagyok amiert nem járok sehova es nem foglalkozok senkivel? Miert nez mindenki hulyenek? 18l

Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 23:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a birkák közt nyájszellem uralkodik. Aki nem eszerint él és nem megy a tömeggel arra a birkák "bégetnek". Lásd a 10-es hozzászóló.
2017. dec. 18. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem érdekel mások véleménye, de azért kihangsúlyozod, hogy mindenki hülyének néz...
2017. dec. 18. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
30%

Nem... én elmúltam 35... én is ilyen voltam 20 éves korom környékén, otthon ültem, élveztem, hogy én valaki vagyok, mert nem megyek a birkákkal... tudod mi van most?...

Nincsenek már barátaim, mert az évek alatt mindenki kikopott mellőlem, ebben a korban már nem olyan nyitottak, barátkozósak az emberek, reggel elmegyek dolgozni, ott vagyok 8 órát, aztán hazajövök... néha lefoglal valamelyik hobbim, de már az sem visz előre... egyedül abban sem lelem semmi örömöm... irigykedek a fiatalabbakra, akik mennek szórakozni, próbáltam mentem én is... de túlkoros vagyok... szánalmas vagyok egy egy szórakozóhelyen a sok kis 20as közt...

Nektek most lenne lehetőségetek igazi társasági életet élni... de most ti nagyon okosak meg nagyon különcök vagytok... ti nem mentek a birkák után... nektek jó egyedül... csak tudod majd rájössz, hogy nem az a bírka akinek vannak történetei, aki vidám és élvezi az életet... hanem az aki otthon ül begubózva...

2017. dec. 18. 10:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább okos vagy. F/18
2017. dec. 18. 11:53
 15/18 anonim ***** válasza:

#13-as,sajnálom ami veled van,de hiába éled meg te ezt ilyen rosszul,más lehet így fogja jól érezni magát 10-20 év múlva is. Vannak magányos típusú emberek akiknek így jó.

Illetve nem értem;hogy munkahelyen vagy osztályközösségben miért ne lehetne barátkozni. Talán otthon ül,de attól még barátai lehetnek. Iskolában/munkahelyen/neten is lehet velük lenni. Nem értem a szórakozóhely miért jó. Egy csomó bepiált/beszívott tini közt akik ennyelegnek ki akar tolongani? Biztos jó sztorikat mesélnek,de hogy a része nem leszek az is biztos.

2017. dec. 18. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valaki birka, aki otthon ül? Te tisztában vagy a "birka" szó fogalmával? Az aki nem futkos mások után az birka? Nem fordítva?
2017. dec. 18. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
# 13/16 - én is pont így vagyok. Engem kiközösítettek gimnáziumban, pokoli négy év volt. Jött a fősuli, és az elszenvedett sérelmek miatt ott kerültem mindenkit ahol csak tudtam. Egy álmom volt, hogy olyan munkám legyen, amit otthonról tudok végezni. Ez így is lett, és most, hogy eltelt jó pár év így, iszonyatosan rossz. Gyakorlatilag egy ember nincs akivel barátkozhatnék. Komolyan kezdek azon gondolkodni, hogy elvégzek vmi szakmát, csak hogy "normálisabb" mederben folyjon az életem, mert ha ez így marad, bedilizek.Ja, és az a kib****** nagy hátránya még az egésznek, hogy mivel nem beszélgetek senkivel sem ezért lassan elfelejtek normálisan beszélni is, mert szavak is néha nehezen jutnak eszembe, sőt, ha vásárolni kell, már hangom is alig van. Szóval egy rémálom így az élet. 35/nő
2019. aug. 9. 16:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Na erről beszéltem annó, ugyan ez van nálam is.
2019. aug. 9. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!