Egy hippi kommunában tényleg mindenki mindenkivel szexelt, vagy a "kevésbé vonzó" személyek ott is csak nézhették?
Nem tudom, miről hallottál, ez kissé "elszálltnak hangzik"... Kommunája válogatja... Azért a hippi kommmunkák lényege NEM az, hogy "ingyenbordély, vagy hogy "orgiaözön" volna...
Én eddig találkozókon voltam csak, de ott is szégyenlős a többség. Bár állítólag volt példa arra, hogy valaki nem túl józanul mások előtt szexelt, de az ritka és kirívó eset.
Más kérdés, hogy nem vagyok hippi, ráadásul mindig józan vagyok, nincs káros szenvedélyem.
De ettől még sok szempontból szimpatikus a hippimozgalom, már amelyik... Abból is van több irányzat.
Az egyik közös vonása a béke szeretete, a megbékélésre törekvés, pacifizmus (háborúellenesség), és a társadalmi szerkezet hibái okán saját társadalmi szerkezet , közösség alakítása, egymás megértésére törekvéssel (ami persze
nem mindig sikerül és ott se mindenki törekszik rá sajnos, hát igen, ott is emberek vannak, kisebb-nagyobb mértékben mindenki esendő és hibázik, sőt, sajnos beférkőznek ilyen helyekre ártó személyek is, mint mindenhova máshova szintén.)
Én amennyire beszélgettem szexről ilyen találkozókon, ott is meg van egy bizonyos fokú szégyenlősség, de ilyen helyeken nagyobb a tolerancia sok szempontból, szexuális téren is. Pl senki nem akad fenn, ha különböző sátrakból "lihegés" hallatszik ki stb.
De a gruppen is is viszonylag ritka, tudtommal.
És a 99%-a hippiknek elvonulva szexel (főleg sátorban, esetleg egy magányos bokorban).
Természetbeni találkozókon voltam egyébként.
(Magam tapasztalata kb olyasmi, mint máshol, talán ott könnyebb szexpartnerre akadni, vagy adott esetben akár párkapcsolatra, bár ugye sokféle nemzet, vándorlás stb, szóval a tartós pár fellelése nem olyan egyszerű ilyen helyen.)
Állítólag a 60-as években, amikor indult az USA-ban, voltak vad szex orgiák, párcserékkel és gruppennel, és kemény drogozás (pl LSD) szintén, de a mai hippi vonalakon ezek már nem jellemzőek, tudtommal.
Azzal, akivel akart és aki vele is akart.
Nem ingyen bordély volt, mindent elviselni köteles lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!