Hogy legyek közvetlen, rendes, mindenkivel?
Figyelt kérdés
Például lányok terén hogy lehetek közvetlen? Nézzek a szemükbe ? Vagy hogy? Elég nagyképű és bunkó is vagyok ebből vissza akarok venni. Hogy csináljam?
16/f
2017. nov. 4. 15:31
1/4 anonim válasza:
Neked elment a józan eszed? Meg ne változz! Maradj bunkó és nagyképű, mert nem csak a lányoknál, de az élet minden más részén is jól jön. Ez a nyerő kártya, és te el akarod dobni magadtól?
2/4 anonim válasza:
ÈREZD MAGAD JÓL. A többi tanács nem fog segíteni. Ez viszont, hát majd meglátod. ;)
3/4 anonim válasza:
hogy vagy bunkó ha nem beszélsz az emberekkel? itsz a trap!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.
Lányokkal nem igen szoktam beszélni , de ha igen akkor mindig elba*om mert szerintük bunkó vagyok és nem akarok velük beszelni.. volt mar ilyen nem egyszer , holott nekem bejott a csaj es azthitte hogy leakarom koptatni, pedig felenk vagyok..
2017. nov. 4. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!