Vizsgaidőszakban kifordulok magamból. Mit csináljak szerintetek? 20/L
az egésznapi tanulás és a vizsgákon stresszelés miatt mindent elhanyagolok...
alig eszem, a külsőmet is. A párommal is alog találkozom, nincs kedvem hozzá. A szüleimmel is alig beszélek.
Kiüresedem, rideg vagyok és végig irigykedem azokra akik bulizni járnak. csak túl akarok lenni az egészen. Sírok is. Vizsgák előtt hasmenésem van
Kitartás,kitartás.
Nekem is vannak gondjai vizsgaidőszakban. Egy az,hogy itthon vagyok sokat,nem kell bejárni órákra,utazni és így még több időm van gondolkodni a nem létező szerelmi életemen. Ugyanis vége lett egy kapcsolatomnak ,amit nagyon nehéz volt lezárnom..néha néha még vissza is esek.
De , igyekszem a pozitív oldalát nézni,hogy ez lefoglalja a gondolataim,és aztán ha jól sikerül is a vizsga,büszke vagyok magamra. Tehát nekem ebben okoz örömöt.
Így ,hogy neked van párod,és boldogan megvagytok,akkor itt neked a motivációddal lehet talán gond a tanulásban.Ezt azért mondom,mert szerelmi bánatban nagyon nehéz tanulni...mint köztudott,de olykor tényleg gyógyszer. Nálad ez nincs.Kérdés az,hogy mennyire szereted amit tanulsz...vagy ha nem is,de mennyire tudsz rá úgy gondolni,hogy ez hozzá tartozik a végső célodhoz...
Szóval szerintem a miérteken gondolkodj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!