Szerintetek nagy hátrány ha az embernek nem Iphone-ja van?
Tudom hülyeségnek hangzik ,de észrevettem,hogy nagyon sok előnnyel jár a társadalomban,ha az ember apple terméket használ.Alapvetően sok esetben, egy nagyobb társadalmi hierarchiába ugrik fel az illető ,aki Iphone-t vesz és az emberek úgymond "felnéznek" rá.
Emellett a baráti körük is nagyobb az almásoknak és szebb barátnőjük is van a legtöbb esetben.
Nektek mi a véleményetek erről?
" 17+
Meg a korhazban is megmondtam a szobatarsamnak, ha meg egy puttyanast meghallok, csattan a telo a falon :) Inkabb a folyoson ucsorgott az ember mert latta, hogy tok komolyan beszelek :D"
Nah az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy az adófizetők pénzén kórházban kezeljék őket, max az állatkórházban.
Normális ember egy másikat nem a telefonja alapján ítél meg. Ez nagyon felszínes dolog és gyenge jellemre vall. Nem azért barátkozom valakivel mert van vagy nincs iphoneja.
A legjobb barátomnak nyomógombos telefonja van. Utál kis képernyőn netezni ezért egy tabot is hord magával a munka miatt. (néha irigykedem rá mert mikor feltörték az öltözőszekrényeket az uszodában akkor csak az ő telefonját nem lopták el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!