Szerintetek nagy hátrány ha az embernek nem Iphone-ja van?
Tudom hülyeségnek hangzik ,de észrevettem,hogy nagyon sok előnnyel jár a társadalomban,ha az ember apple terméket használ.Alapvetően sok esetben, egy nagyobb társadalmi hierarchiába ugrik fel az illető ,aki Iphone-t vesz és az emberek úgymond "felnéznek" rá.
Emellett a baráti körük is nagyobb az almásoknak és szebb barátnőjük is van a legtöbb esetben.
Nektek mi a véleményetek erről?
Kisebbségi komplexusod van neked.
Ismerek két tinit, ipehonjuk van és igen van sok barátjuk, mert iskolába járnak, meg mindenféle szakkörre, ott vannak mindenhol ahol zajlik az élet. Hát ezt te is megteheted bármikor, az meg már csak rajtad áll vagy bukik, hogy milyen ember vagy, jó dumás, szimpatikus, kell e a társaságod, barátságod vagy sem. Ezt nem egy ipehon fogja eldönteni.
Egyes körökben talán helytálló az elképzelésed(főképp gyerekek és kevésbé tájékozottak), de szerintem hülyeség. Ha az árát is nézzük, akkor simán lehet annyiért egy androidos telefont is venni.
Nem látok benne semmiféle társadalmi ugrást, főleg ha mellette úszik a hitelben és fizeti az előfizetést, avagy a szülei...
Én még nem tapasztaltam hátrányát, jelenleg egy elégedett nexus tulajdonos vagyok :) (ami kicsiny hazánkban nem túl elterjedt és sok esetben nem is ismert széria)
Egyébként pedig nekem személy szerint nem is kéne iphone, pedig megtehetném, hogy azt használjam, de a rendszer zártságát nem nekem találták ki. Túlságosan korlátozottnak érzem magam és szerintem ma már közel sem helyálló az, hogy sokkal stabilabb, és prémium minőségű. Láttam már többször is lefagyott ios-t és nem egy ismerősöm vitte már vissza egyéb problémákkal. Közel sem tenném rá a "legjobb telefon" jelzőt, de igazából konkrétan egy vezető telefongyártóra sem, ugyan úgy vannak hibái (annyi hogy ugyebár esetében nincsenek olcsó telefonok-max régebbi)
Nem igazán szabad elvakultnak lenni semmi iránt sem. Sokszor tapasztaltam már azt, hogy a gyerek használja a kb 40 ezret érő telefonját, aztán kapott/vett egy iphonet és utána egekbe dicsőíti, hogy a legjobb telefon ever, soha semmi mást nem venne és minden egyéb telefon milyen szar...
Ha pedig valaki eljut arra a szintre, hogy nem elvakult és csőlátású, akkor szerintem tudatosul benne az, hogy az illető lehet azért nem tart egy apple terméket a kezében, mert pl számára, az ő felhasználása szerint nem teljesen megfelelő és akár a kezében tartott készülék ugyan ott van árban. A drága telefon pedig nem egyenlő a gazdagsággal :/ Vagy pedig tökéletesen kielégíti minden igényét egy olcsó telefon.
Nem tudom, hogy miért kell annyira feketén-fehéren látni a világot. Egyik operációs rendszer sem hibátlan és szerintem mindenki azt használja, ami számára megfelelő
Elég nyomorékéletű, aki így éli életét meg...egy sz@ros márka-telefon körül forogva...szánalmas.
Ilyen gyökerekhez még nem volt szerencsém, pedig sznobokhoz igen.
17+
Meg a korhazban is megmondtam a szobatarsamnak, ha meg egy puttyanast meghallok, csattan a telo a falon :) Inkabb a folyoson ucsorgott az ember mert latta, hogy tok komolyan beszelek :D
Ez amit leírsz a tinik között, illetve a kispénzű kivagyiskodó felnőtt embereknél van így.
Egyfajta státuszszimbólum köztük, hogy lám eltudták érni ezt is. Az más kérdés hogy a kölykök a szülőktől kapják, a kispénzűek pedig vesznek fel rá hitelt, meg megveszik 5 év hűsügre, vagy máson spórolnak, csak hogy legyen. Utána lehet mutogatni, meg úgy tartani, hogy kilátszódjon az ujjai közül a beleharapott alma. :D
Ez a nagy többség. Persze van, aki a tudásáért, az ios, a kamera meg a neki kedvező tulajdonságok miatt veszi, de ez a kissebség.
Az Apple azért is adja pofátlanul drágán a telefonjait, mert tudják, hogy úgyis megveszik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!