Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Havas-Bauko...

Mit gondoltok a Havas-Bauko Evas dologrol?

Figyelt kérdés

Nekem van velemenyem de kivancsi vagyok masokra. Szerintetek?

21/L

2017. dec. 11. 08:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"De miért nem beszéltek EDDIG?

A színésznő és a férje, a való világos "celebek" otthon ültek a díványon a mai napig és sajnálgatták magukat? Most hirtelen megvilágosodott mindnki?"

Őszintén szólva pár nappal ezelőttig azt sem tudtam, ki az a Baukó Éva. Ritkán nézek tévét, akkor sem olyan műsorokat, amikben látható volt. Viszont most utánanéztem, mi ez az ügy, és az a helyzet, hogy már 2011-ben nyilvánosságra került a dolog, csak akkor még mindenki lesz@rta - beleértve Havast és az akkori munkáltatóját is.

[link]

Nem tartom sokra ezt a nőt, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.:-) Viszont ha ez a sztori igaz, akkor az bizony kőkeményen munkahelyi szexuális zaklatás. Az pedig, hogy mekkora különbség van a következményekben 2011-hez képest, a #metoo kampány sikerét jelzi. Jellemző Havas egójára és korlátoltságára, hogy nem jött rá, ezúttal kevés lesz kijelentenie, hogy lesz@rja az egészet.:D

2017. dec. 11. 12:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Sorban mondjja Vágó is meg a többiek h a feleségüket zaklatta Havas, tehát Havas mindenképpen sáros.

Becsületes feleségeket ugyanúgy zaklatott mint mint Baukót.

2017. dec. 11. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
És Vágó is csak arra hivatkozva nem ítéli el Havast, mert a fideszmédia mennyivel rosszabb mint holmi zaklatás a saját felesége ellen...
2017. dec. 11. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

-Bejelentik hogy Havas könyve rövidesen megjelenik Vona Gáborról

-pár nappal később a habony/fideszmédia elkezdi tolni ezt a baromságot(hozzáteszem 100szor nagyobb erővel, mint bármelyik más hasonló ügyet mostanában)

véletlen? :)

ez a nőszemély egyszerűen látta hogy ez egy működő dolog, ez most megy és kb. nem is kell bizonyítani, ezért úgy gondolta ezzel majd ő jól jár

Még egy dolog:

Baukó Éva nemrég ezt mondta- ha jól tudom a Borsnak:

„Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki.”

Innentől kezdve én úgy gondolom, akinek nem esik le, hogy ennek a világon semmi valóságalapja nincsen, az egyszerűen hülye.

Nem mondanám hogy bírom Havast, de az egyetlen "bűne" az, hogy Vona Gáborról könyvet írt.

2017. dec. 11. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt gondolom hogy a kormány terjeszkedik a bulvár médiában is és most elővett a pakliból egy lapot a pakliból a riválisai ellen.
2017. dec. 12. 00:42
 16/18 anonim ***** válasza:

"Nem mondanám hogy bírom Havast, de az egyetlen "bűne" az, hogy Vona Gáborról könyvet írt"

Nem számítva a zaklatásokat. De hát ez egy ballibnek elnézhető...

2017. dec. 12. 04:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Mivel Baukó Éva azt anno elmondta a metoo kampány előtt is, csak akkor épp nem foglalkozott vele a média ennyit, sem nyomozás nem folyt, mert épp nem volt divat zaklatott nőket segíteni, meg amúgy is lehet tudni Havasról, hogy nem áll tőle távol az erőszakos nyomulás (én is pl. a Vágó felesége ügyről hallottam), én ebben az esetben hiszek Évának. Annak ellenére, hogy amúgy emberileg egy abszolút nulla, erőszakos, beképzelt nőnek tartom.
2017. dec. 12. 12:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Havas tahó.

Bauko pedig egy ismert prosti.

Szerintem egyértelmű,hogy hazudik,itt is szája jár de egyszerübb mint szopni.

Meg a semmit csináló celebeknek is élni kell valamiből,hát pár 100ezerér eldja magát.

A "me to" kampányt pedig

lejátaja.

2017. dec. 13. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!