Nagyon gazdag vagyok es nagyon szep, megis depresszios?
Figyelt kérdés
Ugy erzem, hogy mindenem megvan, amire az emberek tobbsege vagyik, de en megse vagyok boldog, sot.. nagyon ures lettem belul, de fogalmam sincs miert. Mit tegyek ellene?2017. dec. 8. 10:49
11/19 A kérdező kommentje:
#10: Nem hinnem, hogy teljesen degeneraltnak es plazacicanak kene nezned azert, mert a kerdesem megfogalmazasa nyersebb volt, mint a megszokott.
Nem nyaltam senkinek, es nem is fogok, ne gondolj sztereotipakban kerlek
2017. dec. 8. 12:00
12/19 anonim válasza:
# 11
Mindenki, azt veszi magára, ami sértő...az volt láthatóan valami benne...minek illene nézni, ha nem annak, amit sejtetsz írásodból, a pápának?
Írhatom, hogy nyalás helyett hajoltál-térdeltél-tapostál másokon, de a tényen nem változtat, ami szerint lelketlen-fejletlen karrierista vagy vélhetően, aki gazdag lett anyagiakban ugyan, de igazából csóró érzelmekben és ezen iq-ja is fekszik.Ez kerül elő benned talán, de nincs "termése", mert lesz@rtad gondozni....stb.
13/19 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy úgy van ahogy mondod, és elhiszem neked. Tehát eszerint semmiért nem kell megküzdened, minden a feneked alá van tolva így vagy úgy. Szép is vagy, biztos hogy annyi pasid/csajod lehet amennyit akarsz, pénzed is van bőven, amit megkívánsz az másnapra már a tiéd lehet. Emiatt viszont elveszik a küzdelem, és a küzdelem általi lelki fejlődés, progresszió lehetősége az életedből. Nehéz olyan célt kitűznöd, ami igazán kihívás vagy fejlődési lehetőség elé állítana. Plusz nem is igazán tudhatod, hogy miről szól egy barátság. Legalábbis úgy hiszem, hogy pénzes körökben inkább érdekből barátkoznak/ismerkednek egymással az emberek az esetek többségében, és a szerényebb körülmények között lévő haverjaidról sem tudhatod, hogy ki van veled csak a pénzedért. Ez így bőven elég ok a letargiára, depresszióra, én teljes mértékben megértem. Végezz egy kis számadást saját magaddal szemben. Milyen emberi értékekben hiszel, milyen elveid vannak, milyen ügyeket tartasz fontosnak? Vannak ilyen dolgok egyáltalán? Mennyire vagy felszínes, lelki szinten mi hiányozna az életedből?.. Ilyen kérdéseket tegyél fel magadnak, és próbálj választ találni. Igyekezz olyan célokat kitűzni, amik nem anyagi/tárgyi jellegű és nem státusz jellegű dolgok, hanem odafigyelés,önzetlenség, elhívatottság kell hozzájuk. Jótékonykodás, önkéntes munka, közösségi munka... Ha nem te dolgoztál meg a jó vagyoni körülményekért, hanem beleszülettél, akkor pedig tanulj valamit, próbálj leszakadni az otthoni környezettől, és megállni a saját lábadon, önerőből. Az is sokat segíthet. Remélem tudtam 1-2 tippet adni
15/19 anonim válasza:
A helyedben én is depressziós lennék, a koporsón ugyanis nincs zseb, a szépségedet meg úgy marja az idő, mint vasat a rozsda.
16/19 anonim válasza:
Szeress egy házimacskát. Mindig segít. Aztán kutyát, utána egy embert, magad.
18/19 anonim válasza:
13-as hsz, de még mennyire igazad van. A küzdés, a harc, akármenbnyire is nehéz, nagyon tudja fejleszteni a személyiséget és nincs az embernek ideje depressziósnak lenni. Én prof csalók miatt jómódból majdnem lementem a csöves szintre, igaz előtte is tudtam mi az a küzdés és megbecsültem a kis dolgokat is, de amióta tudom, hogy milyen a masszív, többnapos éhezés és kilátástalanság még jobban megbecsülök minden apró dolgot. Most szó szerint a padlóról állok fel, van, hogy 2-3000 Ft-ot 3 napra kell beosztanom elemózsiára, de megoldom. Kegyetlen nehéz innen talpra állni, de akkora a küzdőszellemem és a hitem, hogy hegyeket tudnék vele mozgatni, sajnos még nincs látszatja, de eljön annak is az ideje és minden aljas görény megfizet a tetteiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!