Normális dolog hogy apám emiatt megakart ütni?
Figyelt kérdés
Ma véletlenül amikor eljöttem itthonról égve hagytam a gázt. Egész nap ezt hallgatom tőle, szidott hogy milyen hülye vagyok. Erre kiabálva mondom neki, most azt akarja hogy emiatt öljem meg magam. Erre fel majdnem megütött, és azt hogy fogyatékos vagyok.2017. dec. 5. 18:37
11/14 anonim válasza:
Apád idegbeteg... Sajnos az enyém is. Kb azért leordít mert felkapcsolom a villanyt mert őt az zsvarja... Vannak indulatos apák. Valóban nem normálisak de ahogy lehet kerüld el.
12/14 anonim válasza:
Apádnak igaza van. Egyrészt a gázt nem hagyjuk égve, függetlenül attól, hogy robban-e vagy sem. Másrészt ha barom vagy, akkor meghunyászkodva bocsánatot kérsz és nem még neked áll feljebb, hogy elkezdesz ordibálni! Szerinted a gázszámlát ki fizeti ki?
13/14 anonim válasza:
érdekes
én azt hittem, hogy tök normális égve hagyni a gázt a konvektorban.
Az oké, hogy illik lejjebb tekerni, de hogy mindig elzárni és újragyújtani az nekem új.
14/14 anonim válasza:
Ilyenkor érezd át a súlyát a múlasztásodnak, a lényeg, hogy lássa belátod, mert csak akkor nyugszik meg édesapát, ha ez látja, és nem félvállról veszed. "Sajnálom apa. Odafogok figyelni erre." Határozottan, mint egy katona a felettesének.
Az igaz, hogy nem történt tragédia, de ha te megnyugtatod a fentiekkel...nem, te még jobban felidegesítetted. Ne tedd, így csak rontasz a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!