Normális dolog hogy apám emiatt megakart ütni?
Írjátok ki az ajtóra. "Elzártam a gázt?"
Amikor mész el, mindig látod.
Hátha kiabálva ezt mondtad volna nekem, akkor en sem vágtam volna jó képet hozzá...
Es igen, a többség tutujgatni fogja a lelkedet, de ez amit mondtál ez nagyobbat üt, mi tha kaptál volna egy atyai sallert ...
"Hátha kiabálva ezt mondtad volna nekem, akkor en sem vágtam volna jó képet hozzá... "
Miért?
Mondott valami sértőt?
Nem normális. Az én apám is hasonló, ő megfenyegett hogy kiveri a fogamat és szétveri a fejemet, mert mondtam neki hogy ne fotózzon engem titokban.
Ez van ha kisgyerekekből lesznek apukák.
Náluk nem számít, mit mondasz, csak az hogy milyen hangsúlyban. Akármit mondhatsz, ha már olyan hangnemben mondod akkor kiakadnak, és nem nézik az értelmét a szövegnek.
elég nagy baj, hogy égve hagytad a gázt, soha nem szabad tüzet felügyelet nélkül hagyni tartósan.
én is leordítottam volna a fejedet, ha meg a ház is leég, még agyon is ütlek, nem csak úgy tennék mintha.
Ohh a válaszolók lehet a tűzhelyre gondoltak akkor.
A konvektort én sem értem miért kéne mindig kikapcsolni. Még van amelyik szobába azzal fűtünk, de lekapcsolni soha nem kapcsoljuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!