Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ugy utalom a noknek a kipofaza...

Ugy utalom a noknek a kipofazasait?

Figyelt kérdés

Miert ilyen minden no?

Eddig minden munkahelyen ment az askalodas. Egyetemen nem...de munkahelyen allandoan. A kipofazasok,bunkozasok.

Miert ilyenek masok?

21/L

2017. dec. 2. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Mert ilyennek születtek és/vagy mert ezt látták és tanulták.

Bár gondolom te is tisztában vagy ezzel (legalábbis remélem, hogy szorult beléd ennyi értelem), és valójában csak egy jó kis közös dühöngés végett jöttél.

2017. dec. 2. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Én alapból a nőket utálom.
2017. dec. 2. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Ha azt mondod minden nő, akkor ebbe önmagad is beleérted?

Amúgy nyilván nem mindenki de vannak körök/rétegek, ahol ez a normális. Sok kolleganőm volt, akik szemközt bájvigyor, a másik háta mögött a következő percben meg áskálódnak, de olyan hülyék, hogy észre sem veszik, hogy egy harmadik fél mindezt végignézi és megvan a véleménye.

Azt még sokkal jobb esetnek, gerincesebbnek tartom aki szemtől szembe vállalja a véleményét. Becsüld meg. Még ha per pillanat rossz is a véleménye rólad ezzel legalább lehet kezdeni valamit mert őszintén kommunikál. Ha esetleg nem is tudod helyrehozni, legalább tudod hányadán álltok.

Az aki a szemedbe mosolyog és a hátad mögött vágja a fát alattad, sokkal nehezebben kezelhető.

2017. dec. 2. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Mert ilyenek a nők.
2017. dec. 2. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ugy utalom a noknek a kipofazasait?"

Ez milyen kérdés? Kérdés egyáltalán? Vagy csak kérdőjel végződésű kijelentés..

Nem mindenkivel ilyenek, csak főként azokkal, akiket nem kedvelnek.. Ja és nem "minden nő", hagyjuk végre az általánosítást.

2017. dec. 2. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok volt olyan munkahelyem ahol sok nő volt velem kedvesek voltak de egymásközt gyülölték a másik nőt.Ezért el is mentem onnan és ahol sok nő van alapbol nem is megyek oda dolgozni mert amit le művelnek egymásal azt rossz végig nézni is.A férfiaknak is vanak hibáik de ők hagyják élni a másikat ha nem szimpatikus nekik de nők nagy részénél ez nincs meg ami elégé zavaró a munkában .
2017. dec. 2. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!