Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem akarok ilyen alacsony...

Nem akarok ilyen alacsony lenni, mit csináljak? 170cm / 17/f

Figyelt kérdés

Olyan férfiatlanul néz ki egy alacsony pasi , ezt én is látom pl egy 190 cm es férfi 100x fèrfiasabb míg én alig vagyok magasabb egy két lánynál..

Nőni gondolom már nem nagyon fogok , de van olyan ország , ahol vannak ekkora magad fèrfiak? Japánon , Kínán Koreán kívűl?

2017. dec. 1. 23:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Kezdj el sportolni. De tényleg. 1-2 év után magadra sem fogsz ismerni és nem lesznek önértékelési gondjaid. Nem lehet mindeni 180-190 cm.

Annyit tehetsz hogy elfogadod magad és sporttal, kondizással férfiasabbá teszed magad + kisugárzás. Hiába magas valaki, ha borzalmas a légköre.

Nagyon sok szexi pasi van 170-175 cm között. Ami a lényeg a férfiasságban: nem mindegy hogy vékony vagy izmos vagy; a hajad milyen (a pávákat senki se fogja komolyan venni, csak a tini pics..k), van-e arcszőrzeted, milyen az öltözködésed (szintúgy, b..zis ruhákban nem leszel előbbre), kisugárzás és a duma. Ez az alapja egy jó megjelenésű férfinek. Emellett fontosak a belső értékek is, de a legjobb, ha kívül-belül megvan a harmónia.

17 éves vagy. Kezd el minél előbb, nem fogod megbánni.

2017. dec. 2. 07:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Nah ezt mondd nekem az én szemembe oly sokszor csúnyultak törpéztek le 164 centi 19F . Bár mindenhova beférek szerencsére
2017. dec. 2. 08:47
 13/21 anonim ***** válasza:

nem tudom, ki törpéz le valakit, én tizenévesen sem voltam ilyen buta és gonosz, hogy ilyeneket mondjak. Annyit mondhatok, hogy nem minden nő ilyen korlátolt.

Erasmuson voltam régebben, és volt két nagyon pici szicíliai fiú. Mint a gyerekek, kb. akkora magasak voltak. de olyan kisugárzásuk volt, hogy cserélgették a nőket. Odáig voltak értük sokan.

2017. dec. 2. 09:17
 14/21 anonim ***** válasza:
u.i. nem én voltam a kettővel ezelőtti 71%-os.
2017. dec. 2. 09:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Szívás :(

De még nőhetsz.

2017. dec. 2. 10:24
 16/21 anonim ***** válasza:
Tom Cruise pl. 172cm. És egy páran odavannak érte azt hiszem.
2017. dec. 2. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj amiatt, hogy nem vagy magas. Nem a magasságod, hanem a kisugárzásod, az önbizalmad és a stílusod tesz férfiassá.

Volt egy évfolyamtársam, aki volt vagy két méter, meg olyan is, aki valamennyivel alacsonyabb, de az a tipikus "szexi" magasság, mégis olyan férfiatlan volt mindkettő, hogy összekakilták magukat, ha hozzájuk szóltak, egyáltalán semmi jó kisugárzások nem volt. Emellett volt két srác is, aki kb 165 cm magas volt, de olyan önbizalma (ezzel együtt jó dumája) és olyan pozitív kisugárzása volt mindkettejüknek, hogy odáig voltak értük a lányok, még azok is, akik 5-10-15 centivel magasabbak voltak (tapasztalatból beszélek).

Figyelj az egészségedre, a megjelenésedre és legyen önbizalmad, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy milyen magas vagy.

2017. dec. 2. 18:27
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

Ha Tom Cruise egy pl gyári munkás lenne, lehet nője se lenne..

Kár a sztárokat belekeverni.

Bruno Mars kb 160 centi, millió nőt megkaphatna, de ha nem lenne énekes lehet neki se lenne.

2017. dec. 3. 10:02
 19/21 anonim ***** válasza:
de ha ezek a sztárok semmit sem tudnának, nem lenne kisugárzásuk, akkor nem lennének sztárok. Tehát csak tudnak valamit.
2017. dec. 3. 12:14
 20/21 anonim ***** válasza:
55%

A férjem 155 cm és imádom :)

Nem számít a nagasság,hidd el :)

2017. dec. 3. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!