Nem akarok ilyen alacsony lenni, mit csináljak? 170cm / 17/f
Olyan férfiatlanul néz ki egy alacsony pasi , ezt én is látom pl egy 190 cm es férfi 100x fèrfiasabb míg én alig vagyok magasabb egy két lánynál..
Nőni gondolom már nem nagyon fogok , de van olyan ország , ahol vannak ekkora magad fèrfiak? Japánon , Kínán Koreán kívűl?
ennyi idősen még van remény pár centire.
én 17 évesen 175-6 körül voltam.
21 éves koromig nőttem 183ra.
dél-európa.
nekem most egy ilyen déli kollégám tetszik nagyon. sztem még 170 centis sincs, és nagyon-nagyon férfias.
1) ez nem számít alacsonynak
2) a férfiasság nem (csak) a magasságon múlik.
Megértelek. De egy a férfiasság az a személyiségen múlik legtöbbször,nem pedig 10-20 centin. Egy magas,vékony,férfi is lehet férfiatlan.
Rosszul közelíted meg a dolgot. Én 8 centivel alacsonyabb vagyok nálad, és sose éreztem magamat ettől férfiatlanabbnak. És ha választhatnék testmagasságot, akkor is 170-175 centiset kérnék, nem magasabbat.
Igen, néha kellemetlen érzés, hogy nem érek el magasabban lévő dolgokat, de szerintem a 185-190 centis pasik ugyanolyan röhejesek, mikor egy alacsonyabb ajtón csak összegörnyedve tudnak átmenni.
A te testmagasságod teljesen ideális. Nem értem, mi a gondod.
"ez nem számít alacsonynak"
Lol
"a férfiasság nem (csak) a magasságon múlik."
SZÜKSÉGES, de nem elégséges feltétele.
Legyél egy négyzet 3 éllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!