Én csak azt nem értem hogy ő mindenkit kritizál és ocsarol de ő nem tud semmit felmutatni.Azt is hallottam hogy még mindig az anyjával lakik nem tudom mennyire igaz
2017. nov. 28. 17:32
12/24 anonim válasza:
Igazad van utolsó. Na meg hát mit tett le az asztalra? Miért vezethet ő műsort a Hír TV-n? Meg amúgyis minek ment oda?!?
2017. nov. 28. 20:36
13/24 anonim válasza:
Sokan csak a stílusa miatt szeretik, de a mondanivalóját fel sem fogják (bár mostanában eléggé tibiatyás lett és azt a tömeget is szolgálja ki).
2017. nov. 30. 12:41
14/24 anonim válasza:
"Én csak azt nem értem hogy ő mindenkit kritizál és ocsarol de ő nem tud semmit felmutatni.Azt is hallottam hogy még mindig az anyjával lakik nem tudom mennyire igaz"
Jajj te kedves jól tájékozott elvtársam...
Gondolom láttad 3-szor a Csillag Születik zsűrijében..
Puzsér újságíró, kritikus, gondolkodó. Hivatása a fogyasztói társadalomban elkorcsosult emberi értékrend visszaállításáért való küzdelem. Ezen a téren igen is sokat tett le az asztalra: ezerszámra vannak cikkei, rengeteg rádióműsora, könyvei. Az, hogy nem folyik a csapból is, mert nem hajlandó kiszolgálni a médiát, egy dolog. Van egy Youtube-csatornája, iratkozz fel, hallgasd meg pár műsorát (Apu, Önkényes Mérvadó, Sznobjektív), és gyere vissza 2 hét múlva.
2017. dec. 6. 07:24
15/24 anonim válasza:
Ja és egyedül él, Tilla a lakásán csinált vele riportot, érdemes azt is megnézni!
2017. dec. 6. 07:26
16/24 anonim válasza:
Igen, saját bevallása szerint is komoly pszichés problémákkal küzd.
2017. dec. 24. 23:15
17/24 anonim válasza:
Hátulról a 3.válaszolónak....minden szavad tökéletes😉
2018. máj. 13. 01:44
18/24 anonim válasza:
Azért elmebetegségnek nem nevezném, az egy komoly orvosi kategória, ami nem itt kezdődik.
De hogy vannak komplexusai, meg egy primitív stílusa, az is biztos.
2018. jún. 22. 08:40
19/24 A kérdező kommentje:
A dührohamai miatt gondoltam. Hogy kiborult azon, hogy vannak youtubefek, akik arról csinálnak videót, hogy mi van a táskájában. Nyilván ez engem sem érdekel, de nem kapok tőle agyvérzést.
2018. jún. 22. 11:54
20/24 anonim válasza:
Azért mert az ilyeneknek mint te vagy a 11-es meg 12-es, másképp nem jutna el szürkeállományáig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!