Mi a véleményetek a csoportmunkáról?
Szerintem jó dolog, megfelelő emberekkel persze :D
Több kéz több munkára képes, több nézőpont találkozása és egybeolvadása csodákra képes, mikor a gyengeségek és erősségek kiegészítik egymást az egy szuper dolog.
Megfelelő kommunikációjú és együtt dologzni akaró kreatív emberekkel egy élvezet amit csináltok. Egységben az erő.
Nem a csoportmunkával van a baj, hanem a csoport lehetséges tagjaival, mert vannak olyan emberek akik nem a feladatra koncentrálnak vagy egyáltalán nem érdekli őket és elvonják a csoporttagok figyelmét. Természetesen olyan is van aki egyáltalán nem csinál semmit egy csoportban de az ha rajtam múlik nem marad sokáig a csoport tagja. Úgyhogy összességében király dolog.
Előnye: a nagyszájú, semmirekellő, tenyérbemászó majmok munka nélkül is eredményt tudnak elérni, mert csak rátelepszenek a csapatra, látványosan előadják magukat, szervezkednek-ügyintéznek és learatják az értelmesek által aratott babérokat.
Hátránya: aki tudna és akarna dolgozni, azt nem hagyják, hogy végezze a munkáját.
Egy jó vezetővel, aki motivál és ellenőriz, jó dolog, de én a huszonöt éves pályafutásom alatt csak egyszer találkoztam jó vezetővel.
A hátránya az, amit már előttem is leírtak, hogy a léhűtők, akik nagy csinnadrattával csinálják a semmit, könnyen elbújhatnak egy alapvetően jól működő csapatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!