Hogyan segítsünk egy alkoholistának?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek párkapcsolati, anyagi problémái lehettek hirtelen. Nem bírja feldolgozni, vagyis nem mutatta eddig, de iszik titokban, most már a munkahelyén is. Én eddig nem akartam elhinni, most szereztem valóban róla tudomást. Beszéltem vele, mindent tagadott, teljese kikelt magából, durva s egyben elutasító is volt. Hogy közelítsem meg erről a témáról. A munkahelyét is elfogja így veszteni, teljesen csúszik le,de nem fogad el segítséget.2017. nov. 24. 19:39
1/4 anonim válasza:
Úgy, hogy ráveszed arra, hogy ültettesse be magának bőr alá azt a gyógyszert, ami segít az alkohol elhagyásában.
2/4 anonim válasza:
Próbálkozz, beszélj vele.
De ha nem akarja hogy segíts, a fejedre is állhatsz akkor sem fogsz tudni semmit tenni.
Ismerek ilyen embert aki pia + gyógyszer kombóval akart segíteni a lelki bánatán, aztán egy jó kis detoxos fetrengés és gyomormosás után azt mondta hogy itt befejezi.
3/4 A kérdező kommentje:
Tagadja, hogy iszik. Állítja hogy sose iszik, és ilyenkor sír, ki van magából kelve, hogy nem hiszünk benne, és , hogy senkire sem számíthat.
2017. nov. 24. 20:17
4/4 anonim válasza:
Neki kell belátnia, hogy segítségre van szüksége. Azonban fontos lenne segítséget kérni a megfelelő eü-szervtől ezen ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!