Mi a legnagyobb problémátok az életben?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok.2017. nov. 24. 10:53
21/29 .,,.,,.,, válasza:
Nincs időm, se pedig erőm semmihez sem, a suli miatt meg mert "dolgozok", hogy fizessem a "lakáskasszát" ami az összes pénzem, szóval nincs pénzem megvenni azt amire gyűjtök (láncfűrész egy huqvarna 236) , és nincs energiám megjavítani a már meglévő (álandóan javításra szoruló) fűrészt.
23/29 anonim válasza:
A legnagyobb gondom az ismerkedés.
28/F
25/29 anonim válasza:
Rendezetlen az életmódom (35F).
26/29 anonim válasza:
Hogy nem tudok nem foglalkozni azzal,hogy mások mit gondolnak/gondolhatnak rólam.
28/29 anonim válasza:
Lelki problémáim vannak.
Vertek a szüleim.
Ronda a testem.
Nem értek semmihez.
Mindenki bántani akar engem.
Nem tud rajtam segíteni senki.
De nem is akar.
29/29 anonim válasza:
28/28.Segíts magadon, ne várd mástól a megoldást.A könyvtárból vegyél ki az adott problémádra könyvet. Tanulj belőle.A gyermekkori verést old meg azzal, hogy amikor azon rágcsázol mondd azt ''megbocsátottam neked'' kezdetben sokszor kell ismételni de hetek múlva a probléma a múltba süllyed! Kezd el a Keto-t töröld a cukrot az életedből. Utolsó szerény tanács: mosolyogj akkor is ha nehéz. Nagyon rövid időnk van itt a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!