Mi a véleményetek a versemről?
A negatív kritikàt szépen fogalmazzátok pls mert szeretnék tanulni belőle meg fejlődni
Köszi előre is :D
Ebben a videóban minden, de minden igénytelen és vacak volt.
Mi lenne, ha ide simán leírnád a versed szövegét? Előadásodat meg ne erőltesd, mert én már a torzított hangtól rosszul lettem.
Nekem errõl a torzításról a pszichopaták beszéde jutott eszembe a filmekbõl, ahol hangfelvételeket küldenek így, hogy ne legyen felismerhetõ a hangjuk. Még jó, hogy nem Google Translate szövegolvasóval szavaltattad el!
Így nem tudhatjuk milyen hangszínnel mondod, és veszít a hatásból. Nem tudhatjuk, hogy milyen torzítás nélkül, ha meghallgatnánk, akkor lehetne véleményt mondani a továbbiakban.
A rossz minõségū videófelvétel nem értem itt mit akar kifejezni! Általában az ilyen felvételek “régi személyes emlékeket” fejeznek ki, ahol nem számít a minõség, de ebben a kontextusnak nincs értelme, ahol mintha “emberiségnek szánt üzenetet” mondanál el egy random videóval. Attól, hogy lefilmezed az eget s a fákat, még nem válik a világ reprezentációjává, csak egy random, sötét videó. Számomra nem muszáj tūéles, jó minõségū videó legyen, gyengébb minõségben is lehet jó, ha legalább kreatív, elõre kigondolt sokatmondó ötletekbõl áll, és nem az az érzésem, hogy a mūvész kitántorgott a kapu elé és lefilmezett egy akármit, ami a szeme elé esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!