Van kedvenc tárgyad amit magadnál hordasz mindig és mindenhova? Mi az? Miért hordod magaddal? Milyen célt szolgál[mire való]?
A fejhallgatóm, mert nem szeretem hallgatni az emberek/közlekedés zaját. Ha véletlenül nincs nálam, halálfélelmem van.
Kedvenc de amúgy funkcióval nem rendelkező tárgyként 2 dolog van amit mindig hordok, az egyik egy szegecses csuklószorító, amivel "el vagyok jegyezve", a másik egy onix gyűrű. A csuklószorítót anno a szalagavatómon sem voltam hajlandó levenni, osztályfőnök sikítófrászt kapott. Még a diplomaosztómon is rajtam volt.
Csak funkcionális tárgyak közül a szokásosak, kulcs, telefon, iratok, paprikaspray.
Önvédelem re használom. Itt sok a kanibál, kell a bökő. Szúrni lehet vele. A snake kung fut nem használhatom Magyarország on legálisan.
Ha már kérdezed, Bodrit néha viszem. Ő egy szürke macska, és nagyon morcos, ha otthonhagyom. Tudom, nem tárgy.
#7/12
a zseblámpa milyen?
És mit világítasz meg vele?
azért a tajkártya se rövid ügy =D
#10 Lisztőrlő Virágkoszorú teljes nevem. Fejtsd meg hogy valójában ki vagyok =) !?
a párok engem is idegesítenek =D - otthon bármit =D
a Sh @ zam jó cucc tényleg =)
az emberek zaja, és a hangos emberek viselkedése tényleg idegesítő a töm.közl.járműveken.
de nekem néha jól esik.
Az örs vezér terén, mikor mindenki kiszáll a metróból, olyan érzésem van a mint a kaptár 5-ik részében amikor Japánban voltak a nagy kereszteződésen.
az emberek léptei fantasztikusak, főleg esőben. De egyébként én is inkább zenét hallgatok.
Egy rendőrségi vipera.
Édesapám öröksége, aki idén hunyt el 58 évesen.
a PMRFK-nál dolgozott, az autójában tartotta mindig, önvédelmi célra engedélye volt rá, meg szinte mindenhova négy keréken ment.
Eltettem emlékbe, a volt munkahelyén pedig voltak olyan rendesek, hogy átruházták rám a fegyvertartásit.
Immár engem védelmez ez a botocska, úgy tartom, apám lelke él benne. Nem is fogok megválni tőle soha.
Majdnem mindennap gyakorlom a használatát, hogy ha úgy hozza a sors, akkor meg is tudjon védeni.
A kanibálok Afrikából jöttek. Najama törzsböl, Goa mélyén laktak. Éppen érlelték a vacsit (amikor három napra elássák a testet, így érik guszta falattá, szerintük) szal akkor hallották Merkel kancellár asszony meghívóját...a többit tudod.
A kígyó kung fut hazánkban nem elérhető, én Malajziában tanultam, Kog Nami Wazu-tól, aki egy szadista állat volt. Hála Istennek nem ismerte a bökőt, így megszabadultam tőle.
És neked mi közöd van a kanibálokhoz?
Illetve miért volt szadista az ázsiai mester?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!