Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van kedvenc tárgyad amit...

Van kedvenc tárgyad amit magadnál hordasz mindig és mindenhova? Mi az? Miért hordod magaddal? Milyen célt szolgál[mire való]?

Figyelt kérdés
Nekem van; az öngyújtóm az. Engem megnyugtat a tudat, hogy tudok bárhol tüzet gyújtani (a survivor-ben nagy gond volt ez) Bár nem dohányzom, inkább játék eszközként szolgál. Forgatni szoktam az ujjaim között mikor gondolkodom épp. Nem vagyok piromán[aki gyújtogat mindent]. Meg a szobámban lévő gyertyákat is ezzel gyújtom meg mikor hangulatot szeretnék csinálni. [ezt egy hónappal ez előtt a párommal köztünk lévő hangulat miatt tettem.]

#eszköz #tárgy #megnyugtató tárgy
2017. nov. 23. 13:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mobiltelefon. Bármire amire éppen szükség van jó lehet, chatelni ismerősökkel, utazásnál térkép, valós idejű menetrendek, meghallok egy ismeretlen zenét csak leshazamolom, jegyzetet írok be ha valamit fel kell jegyezni, valami szépet látok lövök is egy képet stb.
2017. nov. 23. 14:59
 12/21 Metionin ***** válasza:

A fejhallgatóm, mert nem szeretem hallgatni az emberek/közlekedés zaját. Ha véletlenül nincs nálam, halálfélelmem van.

Kedvenc de amúgy funkcióval nem rendelkező tárgyként 2 dolog van amit mindig hordok, az egyik egy szegecses csuklószorító, amivel "el vagyok jegyezve", a másik egy onix gyűrű. A csuklószorítót anno a szalagavatómon sem voltam hajlandó levenni, osztályfőnök sikítófrászt kapott. Még a diplomaosztómon is rajtam volt.

Csak funkcionális tárgyak közül a szokásosak, kulcs, telefon, iratok, paprikaspray.

2017. nov. 23. 15:02
 13/21 anonim ***** válasza:

Önvédelem re használom. Itt sok a kanibál, kell a bökő. Szúrni lehet vele. A snake kung fut nem használhatom Magyarország on legálisan.

Ha már kérdezed, Bodrit néha viszem. Ő egy szürke macska, és nagyon morcos, ha otthonhagyom. Tudom, nem tárgy.

2017. nov. 23. 15:39
 14/21 A kérdező kommentje:

#7/12

a zseblámpa milyen?

És mit világítasz meg vele?

azért a tajkártya se rövid ügy =D

#10 Lisztőrlő Virágkoszorú teljes nevem. Fejtsd meg hogy valójában ki vagyok =) !?

a párok engem is idegesítenek =D - otthon bármit =D

a Sh @ zam jó cucc tényleg =)

az emberek zaja, és a hangos emberek viselkedése tényleg idegesítő a töm.közl.járműveken.

de nekem néha jól esik.

Az örs vezér terén, mikor mindenki kiszáll a metróból, olyan érzésem van a mint a kaptár 5-ik részében amikor Japánban voltak a nagy kereszteződésen.

[link]

az emberek léptei fantasztikusak, főleg esőben. De egyébként én is inkább zenét hallgatok.

2017. nov. 23. 15:39
 15/21 A kérdező kommentje:
snake kungu, meg kanibálok? Mi van? =D erről részeletesebben kérek egy történetet, vagy inkább többet =)
2017. nov. 23. 15:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy rendőrségi vipera.

Édesapám öröksége, aki idén hunyt el 58 évesen.

a PMRFK-nál dolgozott, az autójában tartotta mindig, önvédelmi célra engedélye volt rá, meg szinte mindenhova négy keréken ment.

Eltettem emlékbe, a volt munkahelyén pedig voltak olyan rendesek, hogy átruházták rám a fegyvertartásit.

Immár engem védelmez ez a botocska, úgy tartom, apám lelke él benne. Nem is fogok megválni tőle soha.

Majdnem mindennap gyakorlom a használatát, hogy ha úgy hozza a sors, akkor meg is tudjon védeni.

2017. nov. 23. 16:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Ez a legszebb (Y) Tetszik eme történet =) Great =)
2017. nov. 23. 16:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Fülhallgató, képtelen lennék zene nélkül utazni bárhova is.
2017. nov. 23. 17:04
 19/21 anonim ***** válasza:

A kanibálok Afrikából jöttek. Najama törzsböl, Goa mélyén laktak. Éppen érlelték a vacsit (amikor három napra elássák a testet, így érik guszta falattá, szerintük) szal akkor hallották Merkel kancellár asszony meghívóját...a többit tudod.

A kígyó kung fut hazánkban nem elérhető, én Malajziában tanultam, Kog Nami Wazu-tól, aki egy szadista állat volt. Hála Istennek nem ismerte a bökőt, így megszabadultam tőle.

2017. nov. 23. 17:20
 20/21 A kérdező kommentje:

És neked mi közöd van a kanibálokhoz?

Illetve miért volt szadista az ázsiai mester?

2017. nov. 23. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!