Baj, ha 15 hónapos kisfiamnak nincs "alvós" vagy akármilyen kedvenc tárgya, amit mindig mindenhová magával cipelhet?
A barátnőm szerint ez igenis baj, mert ez azt jelenti, hogy nem tud igazán kötődni - az ő kislánya a takarója nélkül nem megy sehová.
Én ezt nem így gondolom...Nektek mi a véleményetek?
Az én babám 13,5 hónapos, neki van egy elefántos kendője, ami nélkül nem tud elaludni. De szerintem nem baj, ha nincs a babádnak. A tied önálló, egyedül is el tud aludni, nincs szüksége segítségre, mondd meg a barátnődnek :D
Egyébként szerintem erre az elefántos kendőre mi szoktattuk rá a babánkat, mert fél éves kora óta mindig odaadtuk neki alváshoz. Nem is ő választotta magának, hanem mi.
Nem egy alvós tárgytól lesz egy baba kötődő természetű, ez butaság.
Az én öcsikém 4 éves lesz és a plüssállataival alszik itthon. Ha máshová megyünk, nem csinál problémát belőle, de van egy maci amivel szivesen alszik. Ha anya megkérdezi hogy vigyük-e, akkor mondja, hogy igen, de nincs semmi akkor sem ha otthon hagytuk.
13/L
16 hónapos a lányom, és nincs olyan játék amivel alszik.
Van rengeteg plüss játéka, amiket nappal hordoz magával, de alváshoz nem kér egyet sem. Sőt mindig az új játék az aktuális kedvenc nappal is.
A lányom 22 hónapos és eddig minden este más játékkal aludt el.
Volt olyan is, hogy telepakolta az ágyat, mert nem tudott dönteni, de volt olyan éjszaka is, hogy egy db ruhacsipesszel, vagy a kanalával aludt el.
Azért mert nem minden este ugyanazzal a játékkal alszik el, még nem jelenti azt, hogy nem fog ragaszkodni dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!