Ti mikor éltetek volna a legszívesebben?
Melyik évben, évszázadban, korban?
Én az 1980-as években szerettem volna tini lenni.
Mindig is vonzódtam az akkori zenékhez, stílushoz. A kedvenc bandám is pont 1980-ban alakult. :D
De jó is lett volna. :)
17/l
Én a 90-es években lettem volna tini,akkoriban futott a Kölyökidő című ifjúsági sorozat,és Acél Réka itt lakott már akkor is tőlünk 2-3 utcányira. Nagymamám jóban volt pár rokonával. Továbbá a környéken is sok híres művész élte a mindennapjait (pl.: Feleki Kamill,Zenthe Ferenc). Valamint szerintem akkoriban sokkal több volt a természetes lány,nem volt ennyi mű kinézetű nő. Ja,és a kedvenc autóm is ebben a korszakban volt népszerű (Mercedes-Benz W140). Hogy a jó zenékről ne is beszéljek. :)
Bár,a 80-as éveket is szeretem,amennyit láttam belőle. Szerintem elég hangulatos lehetett akkoriban összebújva nézni a Videoton TV-t naplementében egy Kádár-kockában.
A filmgyártás is a helyén volt,készültek legendás alkotások is (Ahogy a 70-es években). És persze az Ikarus! :)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!