Van itt még olyan akinek semmi baja de mégsincs és eddig nem is volt párja?
Figyelt kérdés
magyarul külső-belső pipa és mindenki a nyakadra jár, hogy na? mi vaan? mikor...? van már...?2017. nov. 16. 22:27
11/11 anonim 

válasza:

Külső-belső pipa. Nem igazán járok el,de mostanában azért kimozdulok néha-néha. Legutóbb őszi szünetben egy nagyon szűknek mondható haveri összejövetel/ivászatban vettem részt. Nem volt rossz, de túl kevesen voltunk szerintem. Mind1 is. Nem volt még senkim. Vagyis technikailag volt, de az a pár nap elég komolytalan volt, utána sosem találkoztam vele. Pár hónapig ment neten keresztül, max 2-ig. Na ezért nem számolom azt én :D Amúgy nem okozna gondot ismerkedni, csak nem is igazán érzem, hogy szükségem volna erre. Eljátszottam már a gondolattal milyen lenne, csak 5-en vagyunk testvérek, abból 4 idősebb nálam és ők megjárták már ezt az utat. Elég szarul jöttek ki szóval volt esélyem betekintést nyerni az árnyoldalába is. És hát, magamat ismerve, én tuti kiraknám a lányt ha bajok lennének mindenféle könyörgés/második esély nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!