Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kiskorunk óta jó barátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskorunk óta jó barátok vagyunk, tetszünk egymásnak, mégsincs semmi. Szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy lány, és én, mindketten 16 évesek vagyunk. Kiskorunk óta nagyon jóba vagyunk. Mindketten tudjuk, h bejövünk egymásnak, de mégsincs semmi. Ismerem a szüleit, ő is az enyémeim. Mindig elvagyunk, viszonylag ritkán találkozunk. Őróla egyébként annyit tudok mondani, h nagyon kedves, segítőkész, mosolygós, nem k***va, jófej :)

Szerintetek se lehet semmi soha? 16f

2017. márc. 10. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Nos, amíg nem szállnak leg a golyóid és csak itt sírsz, addig valószínüleg nem.
2017. márc. 10. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Most ez a kérdés úgy hangzik, hogy te csak így vársz hogy majd ő kezdeményez. Na ez nevetséges. Te vagy a srác, ilyen korban meg már azért illik merni kezdeményezni. Nem is értem a kérdést. Te csak így vársz, nem is beszéltek, és majd egyszer ő ír? Vedd fel a gatyád, amiben a bátorságodat (meg a józan eszed) hagytad, és írj rá, hívd el. 18/f
2017. márc. 10. 16:00
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a baj:D nem ertitek

Szoktunk egymasra irni. De egyikonkse kezdemenyez kapcsolatot mer felunk h elrontjuk a baratsagot.

2017. márc. 10. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ilyen töketlen vagy, addig semmi nem lesz. Neked kell lépned, és minél hamarabb, mert akit vihetnek azt elviszik...
2017. márc. 10. 16:43
 5/11 A kérdező kommentje:
De a legjobb baratom..eddig csak gondolkodtam rajta.. Siman tudok kedemenyzni, csak felek h ezzel elrontanam es ezzel szerintem o is igy van. Utaltunk ra
2017. márc. 10. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Ez már alapból nem barátság, ha esetleg mindketten odavagytok a másikért. Ha meg bezavar pár hét kavarás egy évtizedes barátságba, akkor meg nem is volt olyan komoly az.
2017. márc. 10. 16:49
 7/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
77%

Szerintem lehet ebből valami amikor lépsz végre.

Ez az a helyzet amikor azt tudom mondani tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!

Amúgy neked kell eldöntened mi a jobb: megtenni valamit és bánni ha nem sül el jól, vagy emésztődni egy életen át a kihagyott ziccerért.

Most pont úgy érzem a történeted mint a Szívárvány alatt című könyvben. A két főhős együtt nőtt fel. Legjobb barátok voltak. Mindig majdnem összejöttek de kerülgették a forró kását. Közben lett férj meg felesség. Gyerekek másoktól... és gyakorlatilag 50 évesen esett le a tantusz, hogy mindig is összetartoztak!

Ki hagyhatsz egy ziccert de el fogják vinni. És akkor meg azon fogsz töprengeni hogy működött-e volna.

2017. márc. 10. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Na idefigyelj!

Legkésőbb holnap írj rá vagy hívd fel!

Nekem is van egy ilyen lánybarátom aki nagy szerelmem. Évente max. ötször találkoztunk, ezért két évig nem mondtam neki semmit. A szünetekben aztán gondolhatod mennyire rossz volt hogy nem lett semmi, hogy nem mertem lépni...

Egyszer csak elmondtam neki hogy mi a helyzet, de sajnos ő nem úgy képzelte a dolgot. :/

DE! Azóta sem bánom hogy elmondtam neki. Egy kicsit került engem utána, de mostmár majdnem minden visszaállt a régibe, csak most sokkal óvatosabb velem.

Mindenképpen mondd el neki hogy mit érzel, sokkal rosszabb a bizonytalanság és az önálltatás, mint hogy nem lesztek legjobb barátok.

Ha meg összejön az duplán jó.

Sok sikert

2017. márc. 10. 20:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem is tudom, h érzek e valamit is. Csak el tudnék képzelni vele egy kapcsolatot, csak a bökkenő hogy nagyon elfoglalt. Táncol, nagyon sokat tanul. Nem tudom kéne e ezt.
2017. márc. 10. 23:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, hogy többet gondoltam a barátságunkba, igazából lehetett is volna több lehet, másnak is az jött le, hogy huh mi mennyire együtt leszünk, milyen aranyos a lány, aztán mégis nagyon durva koppanás lett az egész.

Vagy bele kavart valaki ami nincs kizárva, vagy szimplán meghátrált, vagy igen, meghátrált, mert valaki közbe kavart. Minden esetre hibást az esetbe nem keresek.

2017. márc. 11. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!