Mit gondoltok Puzsér bejegyzéséről?
2017. nov. 16. 12:42
11/19 anonim válasza:
"A normális nőknek ártanak rengeteget ezek az agyatlan tyúkok, én legalábbis úgy megutáltam miattuk a nők egy részét, akik már egy kicsit is vallják ezt a filozófiát, pedig régen nem volt bajom velük. "
Tehát ismeretlen nők miatt utáltad meg ismeretlen nők millióit, ez inkább a te bajod, önkritika hiánya, csak gyűlölni akarsz, ennyi. Szép.
12/19 anonim válasza:
Megjött a napi agyatlan femináci.
Összeszedetlen írása alapján megfigyelhetjük, hogy nagyon közel áll a teljes agyi leépüléshez, mint fajtájának 95%-a, az őket támogató kamu liberálisoknak köszönhetően viszont nem kerültek még a kihalás szélére, elképesztő milyen erőteljesen megy szembe az ember a természetes kiválasztódás evolúciós törvényeivel.
13/19 A kérdező kommentje:
A femináciktól nem is vártam többet.
2018. jan. 26. 12:25
14/19 anonim válasza:
A feministák mind ilyenek. Ne válasszuk szét őket feministákra és feminácikra, ahogy a libsiket se válasszuk szét. Vannak árnyalatok köztük, de már a feminizmus is komolyan férfiellenes, és többletjogokat követel egyes csoportoknak, undorító, rossz, értem?
15/19 anonim válasza:
szóval 1 ember alapján ítélsz. ennyi erővel minden kritikus szakállas.
16/19 anonim válasza:
A feminizmus is egy izmus. Márpedig minden izmus addig megy előre, amíg valami az útját nem állja. Sajnos jellemzően addigra elég nagy rombolást visz végbe.
19/19 anonim válasza:
Ha te mondod, névtelen barátom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!