Mit gondoltok az alábbi gondolkodásmódról?
Fiatal csinos lány vagyok, aki egyetemet végez, de elég nehéz mivel koliban lakok, amit utálok és unalmasak és stresszesek a napjaim is, mint sok más embernek. Azonban változtatni szeretnék ezen. Nagyon szeretem a flörtölést vonzanak az idősebb férfiak és a testi kapcsolatnak is örülnék egy vonzó személlyel, főleg ellenszolgáltatásért cserébe. Párkapcsolatom nincs, szóval szerintetek elítélendő 2-3 pasi társaságát élvezni időnkként? Miért ítélik el ezeket a lányokat és a lányok miért bánják ezt meg? Szerintem életvitel szerű lehetne egy darabig és egy nagyon jó ötletnek tartom főleg intelligens, kedves pasik társaságát. Mit gondoltok erről az egészről? Főleg az izgalomra, a pezsgésre a
vágyok az életemben, ezáltal ez teljesen elérhetőnek tűnik.
"Főleg az izgalomra, a pezsgésre a
vágyok az életemben" ööö, félve jegyzem meg, h ennek más útja-módja is van, nem csak a prostitúció
A kockázatokra és mellékhatásokra gondoltál már?
Biztos jó anyuka és háziasszony leszel majd,lesz mit mesélned a gyerekeidnek.
Természetesen a te kis cidarida életed,úgy éled,ahogy akarod,mindenesetre én biztosan elküldenélek a halál fának a szárára.
üdv.,egy idősebb pasi
Soraidat olvasva ott okádok tőled, amikor örülnél ellenszolgáltatásnak főleg...főlegen a pont.
Neked nincs gerinced, így pénzért bármit-bármikor-bármiért.
Még ha a szenvedély varázsáért az talán megérthető bár "kis mézeskocognek" elmenni...hmmm.
Persze, van erre igény másik oldalról is, mint látjuk, de te dolgod.
Végeredményben te ezt a "boldogságot" választod s "ezek" pártolói fognak csak keresni, amit persze előbb utóbb megutálsz, mert rájössz, hogy csak egy eszköz vagy s semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!