Az erettsegi ota teljesen felresiklott az eletem, kirugtak az egyetemrol. Ti mit tennetek, hogy dolgoznatok fel ennyi mindent?
Figyelt kérdés
Vilag eletemben okos voltam,jo kepessegu,eminens tanulo,tarsasagi ember,sok barattal,jo tarsasaggal,hobbival amivel penzt is kerestem mar a gimi elejetol kezdve. Amikor egyetemi jelentkezesre kerult a sor,ugy volt,hogy honvedtisztnek szerett volna menni,de a megfelelo felkeszultsegem nem volt meg,igy egy evet kihagytam a felsooktatasbol. Majd ezutan a kovetkezo evben atertekelodott bennem a dontes es a rendortisztire jelentkeztem,de nem hivatasos hallgatokent,hanem egy civil szakiranyon tanultam. Az nem jott be,a fizetes diplomaval is az ehenhalashoz lett volna elegendo,amit tanultunk nem annyira erdekelt bar ott is jol teljesitettem,de oromomet nem leltem benne,viszont a hivatasos hallgatok elete tetszett a sok kotottseg ellenere,igy ugy dontottem ujrafelvetelizek es elolrol kezdem hivatasoskent az iskolat.Nem volt egyszeru,serult voltam az alkalmassagi vizsgalatok elott,de minden sikerult vegul es bevonulhattam, felszerelhettem allomanyba.Ezutan kikepzes jott,ot het,amelybol egy hetet serulten toltottem,mar emiatt pikkeltek ram es nagyon ugy tunt,elkudenek mielott a kikepzest befejezhetnem. Ezutan jott a rendes szorgalmi idoszakunk,amely alatt masfel honappal a kikepzes utan egyik naprol a masikra indoklas nelkul leszereltettek(jogilag megtehetik,probaidon voltam,ez szerepelt a szerzodesemben). Azota sem tudom mit tegyek,hova tovabb,a gimi ota csak kallodok mar harmadik eve,barmibe kezdek nem jo,nem sikerul es teljesen tanacstalan vagyok,egy csodnek erzem magam. Ti hogy labalnatok ki egy ilyen helyzetbol?2017. nov. 15. 08:14
1/3 anonim válasza:
Fiatal vagy, tanulj mást, ennyi. Én le se írom a helyzetem, de ennél sokkal durvább, hidd el és legalább 10 évvel idősebb vagyok nálad.
2/3 anonim válasza:
Menj el dolgozni, és kitalálod, hogy hogyan tovább...
Nem rossz indulatból mondom a munkat, de az sem jó, higy csak igy kallódsz a semmiben.
3/3 anonim válasza:
A munka a lelkiekben is segíthet, hasznosnak érezheted magad, rendszert visz az életedbe, pénzt is kapsz érte, és addig kigondolhatod, mit szeretnél csinálni. Nagyon az elején vagy még, nem kell kétségbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!