Zsebkendő miatti zsebbe nyúlkálás a boltokban?
Sziasztok!
Lehet, tök hülye kérdés, de ősztől tavasz végéig folyik az orrom, de csak úgy megindul, mint a vízfolyás, muszáj zsebkendőhöz nyúlnom.
Ilyenkor ha éppen egy vásárlás közepén vagyok egy boltban, bizony a zsebembe kell nyúlnom, rosszabb esetben a táskámba.
Múltkor már elkezdett követni a biztonsági őr is :/ és kinézett az eladó hölgy is. Nekem állati ciki. Most már úgy csinálom, hogy mielőtt bemegyek jól kifújom. De csak egy kicsit javított a helyzeten.
A férjem már ideges, ha a zsebembe nyúlkálok... mert hogy kizavarnak minket, hogy lopni akarok.
Már paranoiás lettem...
Szerintetek le kell sz*ni? Ti hogy oldjátok ezt meg?
A kérdés is nevettséges, tudom, de hajlamos vagyok a kényszerességre.
Hát köszi akkor letojom, azaz próbálom.
Itt konkrétan a nyomomba szegődött, hallgatta, hogy mit beszélünk, még bele is szólt, hogy mi mennyibe kerül, meg hogy az egyik összetevőnk a listán milyen drága.
Spar üzletről volt itt szó, nekem kva ciki volt, hogy kb. a kasszáig kísért minket. Komolyan megtörtént... sajnos.
Máskor ugyanez volt velem egy parfümériában, ott saját szatyrot is vittem, erre konkrétan rámförmedt a nő, hogy a kosár teljes tartalmát pakoljam a szalagra. Mert? Szerinte a többit a zsebembe vagy a szatyromba teszem? Annyira megalázó.
Jaaa a spar... Hát arról el is hiszem! Kétszer voltam benn, mert akartam venni valamit, amit nekik derogált kitenni a raktárból és mivel nem volt, üres kézzel mertem kijönni, pár méter után a semmiből elém toppant a biztonsági őr hogy áttúrja a táskám (normál méretű női táska)! (Azután hogy egy eladó rám üvöltött, hogy ne a kasszánál menjek ki hanem előrébb... Már itt megalázó volt a helyzet.)
Na tudjátok mit... Nem vagyok köteles elviselni ezt a megalázó bánásmódot, azóta se tettem be a lábam a rohadt sparba és nem is tervezem.. Ezek meg basszák meg a termékeikkel :D
Előveszem a zsebkendőt, a bevásárlólistát, a telefonomat, akkor megnézem a pénztárcámban, hogy legalább van-e benne pénz, elrakom a zsebkednőt, elrakom a telefonomat, stb.
Hadd kövessen a biztonsági ember, ez a dolga, nincs a homlokomra írva, hogy nem lopok. Még sosem pakoltatták ki velem a táskám, de ha megtennék, abban se lenne semmi, jó, nyilván ciki lenne, de a végén úgyis kiderülne, hogy nem loptam. Szétszórt vagyok, ez van, engem már nem érdekel. A biztonsági emberek meg végezzék csak el a dolgukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!