Megérné szerintetek kiiratkoznom egyetemről azért, mert tiszta szívemből gyűlölöm a kollégiumot, és szó szerint belebetegszem abban, ha egy koliban kell élnem?
Figyelt kérdés
Nevetségesen kicsi szoba
Túl sok ember 1 szobában
Gusztustalan körülmények
Semmi privátszféra
2017. nov. 13. 23:36
1/9 anonim válasza:
Valamit el kell tűrni, de ha ennyire utálod akkor menj... De ha lesz anyagi háttered szerezd meg a diplomát ;)
2/9 anonim válasza:
Nem értem. Talán kötelező koliban lakni? Menj albérletbe and problem solved. (Én egyke vagyok, világéletemben saját szobám volt, ami akkora kb. mint sokaknak a lakása...mégis jól éreztem magamat a koleszban, az ember egyszer fiatal!)
3/9 anonim válasza:
Valamit valamiért! Azt tanácsolom a jövőd tartsd szem előtt, s tanulj minél többet. Ha ehhez az kell hogy koliban lakj hát jobb ha megbarátkozol vele. Másik lehetőség az albérlet (szoba).
4/9 anonim válasza:
Az is megoldás, ha többen kerestek albérletet, úgy, hogy saját szobát kérsz magadnak.
5/9 anonim válasza:
Nem. A jövőd múlik rajta. Inkább dolgozz valamit és bérelj egy szobát.
6/9 anonim válasza:
Egyetem helyett a koliból iratkozz ki...
8/9 anonim válasza:
Nyugi, ezzel a hozzáállással a munka világát is legalább ennyire fogod utálni. Ha nem olyan szakon tanulsz, amivel lehet otthonról dolgozni, akkor sürgősen válts, aztán költözz anyuék pincéjébe. Oi humbug, huszonévesen ilyenen hisztizni.
9/9 anonim válasza:
Semmi értelme nem lenne, legalábbis én a helyedben nem iratkoznék ki. Én is szenvedtem az első pár héten koliban, aztán kialakítottam a rutinomat, most már második éve itt vagyok. Nem lehet tanulni? Menj könyvtárba. Nem szimpatikusak a szobatársak? Nem muszáj haverkodni velük, max. köszönsz nekik és kész. Közös zuhanyzó? Zuhanyozz korán reggel, amikor más nincs ott. Koszos a szoba? Vegyél egy domestost, takarítsd ki legalább a saját részedet a szobában. A privát dolgaimat én kiélem otthon a saját szobámban. Amúgy csak aludni járok a koliba, napközben órákra járok, órák után a könyvtárban tanulok, aztán visszajövök aludni és hétvégente hazamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!