Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyot csalódtam a haveromban....

Nagyot csalódtam a haveromban. Szeritnetek csak túlreagalom?

Figyelt kérdés

Meglattam a haverom, hogy bantja a cicamat. Elővett valami kicsi kest es megvagta a nyakát. A cica eletben maradt, mert nem lett szerencsere nagy a vágás mivel megszolítottam, hogy fejezze be.

Ő azt mondta, hogy csak túlreagalom az egeszet.

"Ez csak egy hülye dög. Kit erdekel ha megdöglik. Nem ertem hogy mi a faaszomért sertődsz itt meg te 3 éves"- ezt mondta nekem.

Valóban túlreagálnám? Szerintem nem volt szép dolog amit tett. De egy kicsit elbizonytalanodtam.

2017. nov. 13. 18:45
1 2 3
 11/22 Bihar Valatonon ***** válasza:
Akkor már csak bosszúból is add meg nekünk a facebook profilját ;)
2017. nov. 13. 19:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél hülye. Egyáltalán nem reagáltad túl, sőt, alul reagáltad. Akár haver, akár bárki, ha csak meglátnám, hogy egy ujjal hozzányúl bármilyen állathoz, pláne az enyémhez, abban a pillanatban a konyhakés benne lenne a hátában és már vinném is a tetemét a szomszéd disznóinak.

M*cskos kispö**ű f*reg. Ajánlom, hogy örökre szakítsd meg vele a kapcsolatot, soha többé ne engedd az állataid közelébe, az ilyen r**adéknak valóban csak "hülye dög" egy állat és élvezi ha megölheti őket. Az ilyen nyomorék azt sem érdemli meg, hogy éljen.

Ráadásul így beszél veled, miután kínozta a cicádat... te ezt hogy nevezheted haverodnak? Hogy engedheted ezt?

Ha én tudnék meg ilyet valakiről, azonnal körbeküldeném a mocskos pofáját az összes létező közösségi oldalon, hogy VIGYÁZAT, ÁLLATKÍNZÓ! lesza**ám a személyiségi jogait...

2017. nov. 13. 19:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én leszek a barátod szívesen, csak ezt a tetvet hanyagold örökre. Plusz küldd csak el nyugodtan a profilját privátban, majd mi gondoskodunk róla.
2017. nov. 13. 19:29
 14/22 anonim ***** válasza:
sajnos vannak ilyen sötét görények,most azt nem tudom troll vagy-e,de a helyzet adott és én is kibeleztem volna a haverodat a saját késével,ha az a macska hozzád tartozik felelősséggel vagy iránta,de már a stílusa miatt megérdemelte volna hogy szétverjék a fejét..méghogy haver...
2017. nov. 13. 19:29
 15/22 A kérdező kommentje:
De nostmár felek tőle. Mivan ha nem beszelek vele többet es ezert bantani akar? Ha egy cicaval megteszi akkkor velem is megtenné? Mit csinaljak? Kerlek segitsetek.
2017. nov. 13. 19:37
 16/22 Bihar Valatonon ***** válasza:
Nő a Troll százalék...
2017. nov. 13. 19:40
 17/22 A kérdező kommentje:
En itt csak felesleges valaszt latok kedves bihar a valatonon
2017. nov. 13. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát a haverod tènyleg beteg.
2017. nov. 13. 21:09
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni komolyan vegyelek-e,deha feltételezzük,hogy befolyásolható tizenéves vagy,akkor is ideje kiállnod magadért,milyen barát az akitől félned kell..A hozzá hasonló gyenge és gyáva r*hadékok,akik kisebb állatokkal szórakoznak jellemzően kiszagolják a gyámoltalanabb egyedeket akiket könnyebb terrorizálni,már ezért sem kell félned tőle,pont ezaz amiért nem mernek emberekre támadni,csak a pofájuk nagy..A macskádra viszont fokozottan figyelj,ha megszakítasz vele minden kapcsolatot...a környezeted viszont megérdemli az igazságot róla,te is bátrabban nézhetsz a tükörbe..
2017. nov. 13. 21:32
 20/22 Bihar Valatonon ***** válasza:
De a Facebook adatlap az nem jött "kedves" kérdező nem kéne unatkozni ennyire :)
2017. nov. 14. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!