Nagyot csalódtam a haveromban. Szeritnetek csak túlreagalom?
Meglattam a haverom, hogy bantja a cicamat. Elővett valami kicsi kest es megvagta a nyakát. A cica eletben maradt, mert nem lett szerencsere nagy a vágás mivel megszolítottam, hogy fejezze be.
Ő azt mondta, hogy csak túlreagalom az egeszet.
"Ez csak egy hülye dög. Kit erdekel ha megdöglik. Nem ertem hogy mi a faaszomért sertődsz itt meg te 3 éves"- ezt mondta nekem.
Valóban túlreagálnám? Szerintem nem volt szép dolog amit tett. De egy kicsit elbizonytalanodtam.
Ne legyél hülye. Egyáltalán nem reagáltad túl, sőt, alul reagáltad. Akár haver, akár bárki, ha csak meglátnám, hogy egy ujjal hozzányúl bármilyen állathoz, pláne az enyémhez, abban a pillanatban a konyhakés benne lenne a hátában és már vinném is a tetemét a szomszéd disznóinak.
M*cskos kispö**ű f*reg. Ajánlom, hogy örökre szakítsd meg vele a kapcsolatot, soha többé ne engedd az állataid közelébe, az ilyen r**adéknak valóban csak "hülye dög" egy állat és élvezi ha megölheti őket. Az ilyen nyomorék azt sem érdemli meg, hogy éljen.
Ráadásul így beszél veled, miután kínozta a cicádat... te ezt hogy nevezheted haverodnak? Hogy engedheted ezt?
Ha én tudnék meg ilyet valakiről, azonnal körbeküldeném a mocskos pofáját az összes létező közösségi oldalon, hogy VIGYÁZAT, ÁLLATKÍNZÓ! lesza**ám a személyiségi jogait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!