Mi a véleményetek erről? Miért viselkedik sok banki dolgozó így? Vagy túlreagálom?
nemrég nyitottam junior számlát. Megérkezett a bankkártya, de a pin kódos boríték nem jött meg.vártunk egy ideig, aztán visszamentem a bankba. Mondtam hogy sajnos nem érkezett meg, erre lehordott a nő, hogy biztos nem vettem észre hogy megjött. Aztán megnézte a gépbe, nem látta hogy ki van küldve. Erre azt mondja, akkor biztos személyesen adtam meg amikor a számlát létrehoztam...( tanúm van rá, hogy nem így volt.) Mondtam is hogy biztos vagyok benne hogy nem ez történt... Kérdezem hogy akkor most mi a teendő. Azt mondta a nő: új pin kódot kell rendelni. Kérdezem, hogy ez pénzbe kerül-e. Azt mondja igen, pár száz forint de pontosan nem tudja...Belementem mert ugye kéne használnom a kártyát. Megkérdeztr hogy melyik fiókba küldje ez új jelszót. Mondtam, hogy ide, mert messze lakom a többi fióktól.
1 hét múlva jött is az sms, hogy megjött az adott bankba az új jelszó. Be is mentem érte. A nő elkezdte keresni, nem találta. Számon kért, hogy biztos elnéztem és nem az volt az sms-ben. Mutassam már meg neki az üzenetet. Apukám telefonjára ment az sms. Nem tudtam megmutatni. Akkor azt mondta a nő, biztos akkor apám már átvette.mondom neki: nem, esetleg megnézné-e a gépben. Nagy nehezen megnézte a gépben ( közben facebookozott!!!! a telefonján) és kiderült, hogy ezt is elrontották mert egy más fiókba küldték... Kérdeztem, hogy ez hogy lehetséges? Mi legyen akkor? Erre a nő azt mondta idézem: " 30 percre van a másik fiók, nincs messze, menj oda, nem olyan fárasztó"
Megköszöntem és elmentem, nem akartam jelenetet mert egy csomó ember állt sorban mögöttem. Megjegyzem 5 pultból 3 volt nyitva, abból 1 működött.a másik kettőben ültek a dolgozó hölgyek, egyik a körmét reszelte, másik meg a telefonját nyomkodta....
Nem viselkedik sok banki dolgozó így. 20 éve járok rendszeresen bankba és még sose viselkedtek velem így.
Olyat meg csak filmen láttam, hogy valaki a körmét reszelgeti munka közben :)
Szerintem keress egy másik bankot, mert akármi gondod, intézni valód lesz, mindig csak akadályokba fogsz ütközni, ahelyett, hogy normálisan segítenének.
Egyébként nekem is volt ilyen, hogy a nem érkezett meg PIN kód. Kiderült, hogy egy régi címemre küldték. Pedig én bejelentettem mindig, amikor elköltöztem. Elnézést kértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!