Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan reagálsz, ha észreveszed?

Hogyan reagálsz, ha észreveszed?

Figyelt kérdés

Ha találkozol egy hallássérülttel, aki hallók között tanult. Érthetően beszél (olyan 70-80%-os), nagyon kedves, segítőkész srác.

Mi lenne az első dolgotok, ha beszéltetek vele?

Rossz érzésem van...

2017. nov. 8. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést. Miért van rossz érzésed?

Én azt hiszem, a beszélgetésünk után végiggondolnám, hogy vajon én érthetően beszéltem-e (a számára)...

2017. nov. 8. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:

én egy ilyen vagyok...

hallókészülékkel 98% uh nem metélem, hogy szegénynek miért nem állítják be jól a készülékét

a beszéd részt nem értem mert az nem nagyon függ össze a hallással (Érthetően beszél)

legjobb ha úgy kezeled mint pl egy szemüvegest, mert ez már napjainkban nem kihívás...

ja és szereti ha nyugis helyen beszélgettek ahol 100%-ban rád figyelhet

2017. nov. 8. 23:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Mondom másként.

Ismerkedés közben, észrevesz, hogy hallássérült. Inkább elhanyagolja a beszélgetést. Nem igazán próbál kommunikálni vele, ha még tud beszélni a hallássérült... Miért van ez?

2017. nov. 9. 00:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Sokan nemtudják a hallássérült dolgokról?
2017. nov. 9. 00:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, de fogalmazni nem tudsz?

A hallássérülésed erre NEM indok, mert olvasni tudsz.

2017. nov. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!