Miért mondják sokan hogy Emilia Clarke rosszul színészkedik?
Figyelt kérdés
Nem gondolnám magam vaknak, az ilyenek feltűnnek, de szerintem jól alakítja Daeneryst, de ettől a szereptől többet nem is lehetne elvárni. Más filmben nem láttam, de szerintem nem vészes egyáltalán. Nem lehet hogy csak a gagyi szinkron miatt mondják ezt róla?2017. nov. 7. 01:11
11/14 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, de en elfogult vagyok, imadom Daenerys-t is meg magat Emilia Clarke-ot is. Szoval en most nem vagyok mervado.
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem rossz színésznő. Mondjuk én pont fordítva vagyok, én a Trónok harcát nem nézem (annyi szabadidőm nincs hogy ilyeneket nézzek, akkor már inkább Star Wars - apropó, jövőre Emilia Star Warsban is fog szerepelni juhéé), viszont láttam tőle több filmet is, szerintem pont hogy elég jók az alakításai (annak ellenére hogy a különleges szépsége sokszor nyilván háttérbe helyezi a színészi képességeit). Most legutóbbi két film amit láttam tőle az elmúlt hónapokban az a Terminátor Genisys meg a Mielőtt megismertelek. Előbbiben mondjuk nyilván Schwarzenegger játéka viszi el a filmet, de hát ez nyilvánvaló, Schwarci mégis csak egy legenda... Ennek ellenére Emilia is jól játszott, nekem tetszett. Az utóbbi filmnek csak kíváncsiságból ültem neki, mert nem szeretem a romantikus filmeket, de annyira magával ragadott az egész hogy a végén rendesen fájt hogy vége lett. Egyik legjobb film volt nekem amit mostanság láttam több szempontból is, mindezt mondom férfiként, aki utálja a romantikus műfajt cakompakk... Szerintem ebben a különleges sztori mellett a lány alakítása is szerepet játszott, szóval engem meggyőzött. A Trónok harca nyilván ami neki a legismertebb szerepe, de az meg egyáltalán nem tud érdekelni, szóval arról nem mondok véleményt, simán elhiszem hogy ott rosszul alakít, de azt sem zárom ki hogy sokan a szépsége és a hirtelen jött népszerűsége miatt utálják, mert nálunk az amúgy is divat, utálkozni a sikerre. Utóirat: Amit a szemöldökeivel tud művelni az meg egyszerűen zseniális. Én kedvelem na. :D Várom már milyen lesz a Han Solo-s filmben májusban.
13/14 anonim válasza:
Szia! Én nem láttam Emiliától más filmet (még) szóval csak Dany-ként tudom megítélni. Szerintem különösebb baj nincs vele. Nem lóg ki a sorból nagyon. De ez tény, hogy sokat segített neki, hogy jól néz ki. Egyébként még viszonylag fiatal, bőven van ideje fejlődni.
Jó, azt én is aláírom, hogy a legjobb színészi teljesítményt a "Lannisterek" hozták, illetve még én ide sorolnám Ramsay, Iwan Rheont is, vagy Theont. Sokaknak nem igazán volt lehetősége kibontakozni. Én azért bizalmat szavaznék Emiliának, mert lehet voltak tőle a GoT-ban gyengébb részek, de rossznak semmiképpen nem mondanám. Amit lehetett ő ebből kihozott.
14/14 anonim válasza:
Nézd meg az utolsó Terminator filmet, ott azon kívül hogy a film pocsék, még a szerepét is oltári rosszul hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!